Sovellukset, Vinkit

Google kuvat – Ilmainen tallennustila kuville

Ilmainen tallennustila Google kuvat

Onko puhelimen tallennustila täynnä tai haluat ottaa varmuuskopiot tärkeistä kuvistasi ja videoistasi esimerkiksi ennen huoltoa tai puhelimen vaihtamista? Google Kuvat on ilmainen tallennustila kuville ja se toimii Android laitteilla, iPhonella ja tietokoneella. Google Kuvat pilvitallennustilaan voi tallentaa ja varmuuskopioida kuvia ja videoita rajattoman ja mikä parasta – ilmaiseksi.

Varmuuskopio ja tallenna kuvia automaattisesti

Google Kuvat eli Google Photos pilvitallennustila mahdollistaa puhelimen oman tallennustilan laajentamisen pilveen. Google Kuvat sovelluksen käyttö edellyttää Google tilille kirjautumista ja verkkoyhteyttä. Tallennustilaa voi käyttää lisätallennustilana puhelimen kuville ja videoille tai määrittää puhelin ottamaan varmuuskopiot kaikista mediatiedostoista automaattisesti antamalla sovellukselle luvan käyttää puhelimen kuvia.

Kuvien synkronointi eri laitteilla

Paras ominaisuus varmuuskopioinnin lisäksi Google Kuvat sovelluksessa on sen nopea sykronointi. Puhelimella tallennettuja kuvia voi kätevästi katsoa myös tietokoneen selaimella kirjautumalla omalle Google tilillesi tietokoneen selaimella osoitteessa

https://www.google.com/photos

Kuvia voi myös lisätä tallennustilaan suoraa tietokoneelta, jolloin ne ovat helposti käytössäsi myös puhelimella. Google Kuvat sovellus on saatavilla Andoid puhelimille sekä iPhone ja iPad laitteille.

Rajaton säilytystila

Google Kuvat tarjoaa ilmaista tallennustilaa rajattomasti, jos kuvien koko on alle 16 megapikseliä ja videoiden resoluutio alle 1080p. Mikäli tallennustilaan haluaa viedä kuvia ja videoita korkeammalla laadulla tila rajoittuu 15 gigatavuun. Google tarjoaa tallennustilan laajentamiseen useita erikokoisia paketteja. Edullisin 100 gigatavun tallennustila maksaa 1,99€ kuukaudessa ja laajin 2 teratavun tila 9,99€ kuukaudessa.

Älykäs tallennustila

Googlen tarjoama Kuvat / Photos tallennustila hyödyntää Googlen omaa hakualgoritmia, joka tekee sen käytöstä erittäin älykästä. Oman kansion sisällä pystyy hakemaan kuvia aivan, kuten Googlen julkisella kuvahaulla. Sovelluksesta voi esimerkiksi hakea kuvia termillä “koira” ja hakukone pyrkii näyttämään parhaiten aiheeseen liittyvät kuvat kansiosta.

Related Posts