iHelp Järvenpää

Laurilantie 9, 04410 Järvenpää
Yhteistyössä: JRFIX Monimerkkihuolto Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-17.00

Ota yhteyttä

Puhelimen korjaus ja iPhone huolto Järvenpää

iPhone huolto- ja korjausliike Järvenpään iHelp palvelee osoitteessa Laurilantie 9. Puhelinhuoltomme suosituin palvelu on iPhone näytön vaihto, sekä kaikkien merkkien akun vaihdot. Samsung huolto on kasvanut meilläkin merkittävästi joista suosituin palvelu on Samsung näytön vaihto ja akun vaihto. Tarjoamme nopean ja laadukkaan puhelinhuolto kokemuksen paikan päällä Järvenpäässä, tervetuloa! Löydät meiltä seuraavat palvelut: iPad ja iPhone huolto HuaweiHonorOnePlusXiaomiSonyNokiaLG ja Samsung huolto Panssarilasitsuojakalvot ja skinit asennettuna Järvenpäässä

iPhone huolto Järvenpää

iPhone huolto- ja korjaus Järvenpäässä! Tarjoamamme puhelinhuolto palvelut tehdään lähes poikkeuksetta paikan päällä liikkeessämme. iPhone huolto Järvenpää on huippu ammattilainen iPhone korjaus palveluissa. Olemme Suomen ensimmäinen puhelinhuolto joka voi tarjota asiakkaillensa Apple puhelimien korjaukset alkuperäisillä Apple® varaosilla. Meillä asiakas voi päättää ottaako hän esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon alkuperäisen- vai tarvikeosan. Mikäli kaipaat laatua, suosittelemme ehdottomasti alkuperäistä Apple® varaosaa, mutta etsiessäsi edullisempaa vaihtoehtoa tarjoamme ilomielin laadukasta tarvike varaosaamme. Molemmat iPhone huollot saavat luonnollisesti takuun osalle ja työlle.

Samsung huolto Järvenpää

Samsung huolto Järvenpään liikkeessämme käyttää korjauksissa lähes poikkeuksetta alkuperäisiä Samsung varaosia. Yleisimmät Samsung korjaustyömme ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto. Jos puhelimesi rikkoontuu, on aika tuoda puhelin huoltoomme. Mikäli puhelimen akku on heikentynyt ja kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.

Meille asiakas on prioriteetti numero yksi! Asentajamme ovat läpäisseet monet koulutukset ja erilaisia serifikaatteja jolloin voimme tarjota laadukasta työtä, että varaosia. Meille asiakkaan tyytyväisyys on parasta mainosta ja pyrimme aina tyytyväiseen asiakkaaseen. Samsung korjaus tehdään meillä luonnollisesti takuulla ja lähes aina alkuperäisellä samsung varaosalla. Tervetuloa!

iPad- ja tablethuolto Järvenpäässä

iPad huolto ja korjaus Järvenpäässä ovat suosituimmat tablethuoltomme. Tarjoamme paikallisesti mm. iPad lasin vaihto- ja näytön korjaus palvelut, sekä erilaiset tabletin korjaukset. Tabletin korjaus on yllättävän työläs ja vaatiikin aikaa yleensä hieman enemmän kuin puhelimien korjaus. Varaosia tabletin korjausta varten pidämme laajalti hyllyssä, mutta mikäli jokin osa puuttuisi saamme tarvittavat varaosat nopeasti, yleensä jopa seuraavalla päivälle. Tabletin korjaus ja huolto Järvenpäässä - iHelp!

Järvenpään nopein puhelinhuolto

Nopea puhelinhuoltomme Järvenpäässä pyrkii aina tarjoamaan sinulle nopean, mutta laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteenamme on olla nopein puhelinhuolto Järvenpäässä. Emme kuitenkaan voi hötkyillä väärissä paikoissa, koska lopputulos on sitäkin tärkeämpi. Emme usein joudukaan vaihtamaan mm. takalasia huoltojen yhteydessä kuten monet muut alalla olevat huoltoliikkeet. Olemme panostaneet työvälineisiin ja koulutuksiin usein enemmän kuin muut alalla toimivat puhelinhuollot. Meiltä löydät laajat puhelinhuolto palvelut Järvenpäästä mm; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto

 

Ota yhteyttä iHelp Järvenpään myymälään