iHelp Oulu

Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu
Limingantullin Prismassa
Kassoja vastapäätä

Aukioloajat

Ma-Pe 10 - 18
La-Su - Suljettu

Poikkeusaukioloajat näet täältä Googlesta

Ota yhteyttä

iPhone korjaus ja Samsung huolto Oulu - Puhelinhuolto Oulussa

Suosituimmat palvelumme Oulussa ovat iPhone huolto- ja korjaus, sekä Samsung huolto. iPhone korjaus kuten iPhone näytön vaihto tehdään Oulun Limingantullin liikkeessämme yleensä kauppareissun aikana. Olipa etsinnässä puhelimen näytön vaihto tai akun vaihto, tule liikkeeseemme Limingantullin Prismassa, Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu tai jos tarvitset lisätietoja soita numeroon 0103231790

iHelp on paikallinen puhelinhuolto Oulussa jonka alkuperäinen idea oli tarjota iPhone huolto- ja korjauspalveluita Oulun alueella. Vuonna 2012 kerrostalo kaksiossa aloitimme tarjoamaan pikahuoltoa puhelimille, mistä olemme laajentaneet koko Suomen kattavaan lähes kaikkien merkkien puhelimen korjaus verkostoksi.  

iPhone huolto ja korjaus Oulu

iPhone huolto ja korjaus Oulussa. iPhonen näytön vaihto tai iPhone akun vaihto onnistuu Limingantullin toimipisteellämme nopeasti paikanpäällä tehtynä. Voit nyt valita iPhone korjauspalveluihin käytettävän varaosan. Valitsetko mieluiten alkuperäisen- vai tarvike varaosan iPhone korjaukseen - sinä päätät! iPhone näytön korjaus Oulussa on yhdistettävissä helposti kauppareissun yhteyteen, jolloin kerkeät hoitaa ostoksesi Limingantullin Prismassa lähes yhtä nopeasti kuin tarjoamme iPhone näytön vaihto palvelun 😉

iHelpin Oulun puhelinhuolto toimipiste on erikoistunut iPhone korjaus ja huolto palveluihin joista suosituimmat ovat iPhone näytön vaihto ja heikentyneen iPhone akun vaihto. Valitsemalla laadukkaan alkuperäisen Apple® varaosan, et saa iPhone korjaustyön jälkeen minkäänlaisia virheilmoituksia tai ominaisuuksien menetyksiä. Mikäli kaipaat edullisempaa vaihtoehtoa, voit valita laadukkaan tarvikeosan esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon. iPhonen korjauksen lisäksi tarjoamme muidenkin merkkien, mm. Samsung huolto palvelut paikanpäällä Oulun liikkeessä.

Samsung huolto ja korjaus Oulu

iHelpin Samsung huolto Oulussa tarjoaa Samsung korjaus palveluissaan lähes poikkeuksetta alkuperäisiä Samsung varaosia. Suosituin Samsung korjaus ja huolto Oulussa on Samsung näytön vaihto ja varsinkin talvisin akun vaihto. Mikäli kaipaat laadukasta puhelimen korjausta, soita tai tule suoraan puhelinhuolto pisteellemme! Annamme rehellisen arvion onko puhelimen korjaus järkevää ja mitä se maksaa.

Löydät laadukkaat Samsung korjaus ja huolto palvelut Oulun liikkeestämme ja suosituimmat työt ovatkin Samsung näytön ja akun vaihto. Samsung huolto kestää yleensä n.1-4h mallista ja huollon laajuudesta riippuen. Varaosia löytyy hyllystämme laajalti eri malleille ja vioille. Annamme luonnollisesti osille ja työlle takuun!

iPad lasin vaihto ja huolto

iPad huolto, lasin tai akun vaihto Oulussa - iHelp. Tarjoamme paikallisesti iPad lasin ja akun korjauspalvelut Oulun liikkeessämme. iPad lasin vaihto on yllättävän työläs projekti ja vaatiikin aikaa enemmän kuin vaikkapa puhelimen korjaus, mutta onnistuu yleensä samalle päivälle. Varaosia iPad huoltoon meiltä löytyy laajalti hyllystä, mutta tarvittaessa puuttuvat varaosat saadaan nopeasti keskusvarastoltamme. Tablethuoltomme tehdään laadukkailla varaosilla ja rautaisella ammattitaidolla, voit tuoda laitteesi joko suoraan liikkeeseemme tai soittaa varmistaaksesi varaosan saatavuuden.

Tabletin akun vaihto Oulussa on myös erittäin suosittu palvelu ja pystymme tarjoamaan sen useimpiin tablet laitteisiin. Mikäli tabletin runko on mutkalla tai pahasti vaurioitunut on usein parhain vaihtoehto varsinkin iPadeissa on Apple® vaihtolaite. iPad vaihtolaite toimitetaan asiakkaalle takaisin yleensä muutamassa päivässä. Oli iPad ongelmasi pieni tai suuri, tervetuloa tablethuoltoomme!

Alkuperäinen Oulun puhelinhuolto

iHelpin tavoite on olla nopein puhelinhuolto Oulussa! Kaipasitpa puhelimen näytön vaihtoa tai akun vaihtoa, tarjoamme nopean ja laadukkaan palvelun. Asentajamme ovat sertifioituja ammattilaisia, annamme työlle ja varaosille takuun, käytämme vain laadukkaita - yleensä alkuperäisiä varaosia puhelimen korjauspalveluissa. Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa.

Kun tuot laitteesi meille esimerkiksi puhelimen näytön vaihtoon Oulun liikeeseemme, tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen näytön lukituskoodin. Lukitus/pääsykoodin tarvitsemme laitteen testaamista varten ennen ja jälkeen huoltoa. iHelpin muita palveluita Oulussa ovat mm; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto

Ota yhteyttä iHelp Oulun myymälään​