Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact Näytön- ja lasin vaihto

169,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Sony Xperia X Compact näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Sony Xperia X Compact huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Sony Xperia X Compact Akun vaihto

69,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Sony Xperia X Compact akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Sony Xperia X Compact huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Sony Xperia X Compact Takalasin vaihto

59,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Sony Xperia X Compact takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Sony Xperia X Compact huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Sony Xperia X Compact Kameran vaihto

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Sony Xperia X Compact kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Sony Xperia X Compact huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Sony Xperia X Compact Kuulokeliitännän vaihto

69,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? Sony Xperia X Compact kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Sony Xperia X Compact korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Sony Xperia X Compact Latauspään vaihto

89,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Sony Xperia X Compact latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Sony Xperia X Compact korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Sony Xperia X Compact Virta- ja Volumenäppäimen vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Sony Xperia X Compact virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Sony Xperia X Compact huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

Etkö löytänyt vikaa?

0,00

Puhelimen laaja puhdistus

39,00
 • Puhdistamme puhelimen ulkoisesti
  • Korvakuuloke
  • Mikrofonit
  • Kaiutin
  • AUX- ja latausliitin

Puhelimen tyhjennys

39,00
 • Puhelimen tyhjennys tehdasasetuksille
 • Selvitä ennen tuontia:
  • iPhone/iPad iCloud tunnukset ja salasanat
  • Androidissa yleensä Gmail tunnukset ja salasanat

Sony Xperia X Compact Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Sony Xperia X Compact huolto on Sony Xperia X Compact näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Sony varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Sony Xperia X Compact näytön vaihto tai Sony Xperia X Compact akun vaihto – iHelp hoitaa Sony huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Sony Xperia X Compact näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Sony Xperia X Compact Huolto – Akun vaihto

Sony Xperia X Compact akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Sony Xperia X Compact akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Sony Xperia X Compact korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Sony Xperia X Compact korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Sony Xperia X Compact korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Sony Xperia X Compact korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.