Huawei Honor 8S

Huawei Honor 8S Näytön- ja lasin vaihto

99,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Honor 8S näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Honor 8S huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Honor 8S Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Honor 8S akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 8S huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Etukameran vaihto

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor 8S etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor 8S kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Honor 8S kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Kameran vaihto

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor 8S kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 8S huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor 8S korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Kuulokeliitännän vaihto

69,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? Huawei Honor 8S kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Latauspään vaihto

59,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Honor 8S latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Rungon vaihto

59,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? Huawei Honor 8S rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 8S huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Honor 8S värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 8S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Virta- ja volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Honor 8S virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 8S huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 8S Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Honor 8S huolto on Huawei Honor 8S näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Honorn varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Honor 8S näytön vaihto tai Huawei Honor 8S akun vaihto – iHelp hoitaa Honor huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Honor 8S näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Honor 8S Huolto – Akun vaihto

Huawei Honor 8S akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Honor 8S akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Honor 8S korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Honor 8S korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Honor 8S korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Honor 8S korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.