Panssarilasi asennettuna puhelimeen

20,00

Jätä asennushuolet meille ja hanki erittäin korkealaatuinen panssarilasi suojaamaan puhelimesi näyttöä. iHelpissä panssarilasin asentaminen kuuluu hintaan. Panssarilasi on saatavilla asennettuna kaikista iHelpin huoltopisteistä ympäri Suomea. Valikoimastamme löydät lasikalvot kaikiin suosituimpiin Suomessa myytäviin puhelimiin, kuten iPhone, Samsung, Huawei, Honor, LG, Nokia, OnePlus, Sony ja Xiaomi laitteille.

2D Panssarilasi 20€
3D Panssarilasi 25€

 • Panssarilasi asennettuna lähimmässä iHelp huoltopisteessä
 • Tuotetunnus (SKU): pl-001 Osasto:

  Kuvaus

  Panssarilasi asennettuna puhelimeen liikkeissä

  Panssarilasi 2D – 20€
  Panssarilasi 3D – 25€

  Jäikö puhelimen näyttö suojaamatta, koska panssarilasin asennus tuntui liian vaikealta? iHelpissä panssarilasi on saatavilla puhelimeen asennettuna jokaisessa huoltoliikkeessämme. Emme veloita lisämaksua lasikalvon asentamisesta puhelimen näyttöön vaan ostaessasi panssarilasin asentaminen kuuluu meillä hintaan. Asennamme näytön suojalaseja Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, LG, Nokia, OnePlus, Sony ja Xiaomi puhelimiin sekä iPad tabletteihin.

  Laadukas panssarilasi puhelimeen asennettuna

  Panssarilasi suojakalvo on hiottu sulautumaan puhelimen näyttöön täydellisesti, ollen lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Kaikki kalvomme ovat 9H vahvuista karkaistua lasia ja vain 0,33 mm ohuita. Lasin käyttötuntuma vastaa täydellisesti puhelimen alkuperäistä näytön lasia. Näytönsuojakalvo on takuulla helpoin ja aidosti edullisin tapa suojata puhelimen näyttö. Hanki siis laadukas panssarilasi asennettuna lähimmästä iHelpistä tai tilaa itse asennettavaksi verkkokaupasta nopealla 1 – 3 arkipäivän toimituksella.

  Ohut ja heijastamaton näytönsuoja

  Hyvän panssarilasin tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Ohut ja heijastamaton näytönsuoja on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojakalvoa puhelimesi näytölle. Suojalasi läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan. Valikoimastamme on valittavana kahta erilaista lasityyppiä. Tavallinen 2D suojalasi on erittäin ohut kalvo, joka ulottuu lähes reunasta reunaan puhelimen näytöllä. Kaarevat 3D panssarilasit puolestaan peittävät koko näytön reunoja myöten.

  Saatavuus liikkeissä