iHelp Jyväskylä

Voionmaankatu 34, 40700 Jyväskylä
Yhteistyössä: Huoltokukko Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-17.00

Ota yhteyttä

Puhelinhuolto, Samsung- ja iPhone huolto Jyväskylässä

iHelp on paikallinen puhelinhuolto Jyväskylässä joka on erikoistunut täysin puhelimen korjaus- ja huoltopalveluihin. Tarjoamme eri merkkien ja mallien puhelimen korjaus ja -huolto palvelut pisteellämme nopeasti! Yleisimpiä puhelinhuoltoja ovat erilaiset Samsung ja iPhone näytön vaihtoon tai akun vaihtoon liittyvät palvelut.

Suosituimmat merkkimme ovat Jyväskylässä iPhone huolto ja korjaus, sekä Samsung huolto. Näistä taas suosituimmat korjaukset ovat iPhone akun- ja näytön vaihto, sekä Samsung näytön vaihto. Olipa ongelmasi pieni tai suuri, voit tuoda laitteesi meille korjattavaksi ja ei aikaakaan kun laitteesi on korjattu ja kunnossa taas!

Tiesitkö tätä? Jyväskylässä olemme ainoa iPhone huolto jossa on mahdollista iPhonen korjaus joko tarvike- tai alkuperäisillä Apple® varaosilla. Olemme Suomen ensimmäinen puhelinhuolto, joka voi tarjota asiakkailleen edullisempaa tarvike- ja Applen alkuperäistä varaosaa. Meillä iPhone korjaus on siis mahdollista tehdä ilman virheilmoituksia tai ominaisuuksien menetystä, lue lisää alempaa!

iPhone huolto Jyväskylä

iHelpin iPhone huolto- ja korjausliike sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Tiesitkö, että iPhonen näytön vaihto ja iPhone akun vaihto Jyväskylän toimipisteellä tehdään AINA paikanpäällä, jopa odottaessa tai kauppareissun yhteydessä? Meillä iPhone korjaus on meillä mahdollista tehdä sinun päätöksellä joko Applen alkuperäisillä varaosilla tai edullisemmin tarvikeosilla, sinä päätät!

Mekaanikkomme ovat Apple® sertifioimia ja käytämme työvälineinä erittäin kehittyneitä työkaluja, jotka takaavat turvallisen työympäristön asentajalle kuin laitteellesi! Jyväskylän iHelpin iPhone korjausliike on erikoistunut iPhone puhelimen ja iPadien huoltoihin. iPhone korjaus palveluiden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman Samsung huolto palveluita Jyväskylän toimipisteellämme, niistä taas lisää alhaalla!

Samsung huolto Jyväskylässä

iHelpin Samsung huolto Jyväskylässä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia Samsung puhelin- ja tablethuoltoja. Suosituimmat korjaukset ovat Samsung näytön vaihto ja heikentyneen Galaxyn akun vaihto uuteen. Käytämme lähes poikkeuksetta Samsung korjaustöissä alkuperäisiä Samsungin varaosia, poikkeuksena voi olla vanhentuneet mallit joihin alkuperäisiä osia ei välttämättä saada enää. Samsung korjaus kestää huollon laajuudesta riippuen minuuteista tunteihin, parhaan arvion korjauksen kestosta saat soittamalla suoraan huoltopisteellemme. Oli sitten Samsung näyttö rikki, akku heikentynyt tai jokin muu vika, tule korjauttamaan se edullisesti ja laadukkaasti meille, tervetuloa!

iPad huolto ja tabletin korjaus Jyväskylä

iPad huolto ja korjaus onnistuvat Jyväskylän liikkeessämme helposti ja laadukkaasti. Tarjoamme iPad lasin vaihto- ja tabletin näytön korjaus palvelut saman katon alta. iPad korjaus on yllättävän työläs verrattuna puhelimien korjauksiin ja vaatiikin aikaa yleensä hieman enemmän. Varaosia meiltä löytyy hyllystä laajalti, mutta tarvittaessa saamme puuttuvat varaosat nopeasti keskusvarastoltamme, yleensä jo seuraavalla päivälle. 

 

Meiltä onnistuu useimmat tablet laitteiden korjaus pisteellämme. Oli kyseessä sitten Samsung tai Huawei tabletti, kysy meiltä tarjous korjauksesta! Tablet huolto Jyväskylän toimipisteellämme tehdään aina laadukkailla, usein alkuperäisillä valmistajan varaosilla. Annamme osalle ja työlle aina takuun, tervetuloa!

Nopea puhelin- ja tablethuolto Jyväskylässä

Missiomme on olla Jyväskylän nopein puhelin- ja tablethuolto. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan, mutta samalla nopean laitehuollon. Vaikka pyrimme olemaan nopeita, emme sorru hötkyilyyn väärissä paikoissa. Asentajamme ovat käyneet monivaiheiset koulutukset iHelpin ja esimerkiksi Applen puolelta, jolloin voimme taata laadukkaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Hox! Tuodessasi laitteesi huoltoliikkeeseemme esimerkiksi tabletin tai puhelimen näytön vaihtoon Jyväskylässä, tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten laitteen pääsykoodin. Testaamme laitteen toimivuuden ennen ja jälkeen huollon. Mikäli haluat tarkemman arvion huoltoajasta tai varaosien löytyvyydestä, soitathan suoraan pisteellemme. Meiltä löydät laajat valikoimat erilaisia tablet- ja puhelinhuoltoon liittyviä palveluita Jyväskylästä mm; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto

Ota yhteyttä iHelp Jyväskylän myymälään