OnePlus 6T

Lasikuitu Suojakalvo OnePlus puhelimelle asennettuna

40,00
 • iHelpin maahantuoma uutuus
 • Kaikille OnePlus puhelimille!
 • Tarttuu ja pysyy kaarevillakin näytöillä
 • Näytön sormenjälkitunnistin toimii tämän läpi
 • Asennus kestää n.10-15min
 • Lähin myymälämme löytyy täältä

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

OnePlus 6T Näytön- ja lasin vaihto

169,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? OnePlus 6T näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 6T huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 6T Akun vaihto

79,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? OnePlus 6T akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 6T huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 6T Takalasin vaihto

59,90

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? OnePlus 6T takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 6T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 6T Kaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 6T kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 6T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 6T Kameran linssin vaihto

49,90

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? OnePlus 6T kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 6T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 6T Kameran vaihto

89,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? OnePlus 6T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 6T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 6T Korvakaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 6T korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 6T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 6T Latauspään vaihto

69,90

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? OnePlus 6T latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 6T korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 6T Mikrofonin vaihto

79,00

Puhelimen mikrofoni rikki tai ei toimi? OnePlus 6T mikrofonin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 6T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

OnePlus 6T Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin OnePlus 6T huolto on OnePlus 6T näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä OnePlus varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten OnePlus 6T näytön vaihto tai OnePlus 6T akun vaihto – iHelp hoitaa OnePlus huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. OnePlus 6T näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

OnePlus 6T Huolto – Akun vaihto

OnePlus 6T akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! OnePlus 6T akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

OnePlus 6T korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen OnePlus 6T korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat OnePlus 6T korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat OnePlus 6T korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.