Sony

Sony Xperia 10 III (8)

Sony Xperia 10 II (7)

Sony Xperia 1 III (8)

Sony Xperia 1 (8)

Sony Xperia XZ3 (8)

Sony Xperia XZ2 (7)

Sony Xperia XZ2 Compact (7)

Sony Xperia XZ1 (7)

Sony Xperia XZ1 Compact (6)

Sony Xperia XZ Premium (7)

Sony Xperia XA2 (9)

Sony Xperia XA1 Ultra (7)

Sony Xperia XA1 (8)

Sony Xperia X Performance (9)

Sony Xperia X (13)

Sony Xperia X Compact (13)

Sony Xperia Z5 Premium (11)

Sony Xperia Z5 (12)

Sony Xperia Z5 Compact (12)

Sony Xperia Z3 (10)

Sony Xperia Z3 (9)

Sony Xperia Z3 Compact (8)

Sony Xperia Z2 (9)

Sony Xperia Z1 (8)

Sony Xperia Z1 Compact (8)

Sony Xperia M5 (13)

Sony huolto

Puhelinhuolto iHelp tarjoaa Sony huolto ja korjaus palvelut vaivattomasti asiakkailleen. Olemme pyrkineet alusta alkaen laadukkaaseen ja miellyttävään asiakaspalveluun Sony puhelinhuolto liikkeissämme. Puhelimen korjaus on intohimomme ja teemme sen täydellä sydämmellä jokaisella puhelinhuolto pisteellämme. Asiakkaamme ovat tottuneet nopeaan Sony korjaus palveluun ja tarjoammekin huollon lähes poikkeuksetta suoraan toimipisteellämme.

Laadukas Sony korjaus

iHelp haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia sony korjauspalveluita. Sony kameran vaihto, kaiuttimen korjaus ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihto ovat meidän ydinosaamistamme. Ammattilaisemme ovat koulutettu korjaamaan vaativiakin ongelmia puhelimen sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneeseen näyttöön tai ohjelmistoon. iHelpin Sony huolto löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Sony huolto palvelut

Sony näyttö rikki tai akun kesto on heikentynyt? Ulkoiset osat, kuten takalasi ja näyttö ovat erityisen herkkiä vaurioitumiselle. Sopiva pudotus voi rikkoa sony näytön ja tehdä puhelimen käytöstä ikävän lasinsirpaleiden vuoksi. Käytetyimmät Sony korjaus palvelut ovat Sony näytön vaihto ja akun vaihto.

Sony korjausliike iHelp

iHelpiltä saat kaikki puhelin- ja tabletlaitteisiin liittyvät Sony korjaus palvelut. Korjaamme Sony puhelimet ja tabletit joustavasti toimipisteissämme ympäri Suomea nopeasti ja edullisesti. Tarjoamme Sony korjaus palveluissa alkuperäisiä ja tarvike varaosia, asiakkaamme saavat päättää kumman he valitsevat huoltoonsa. On tärkeä huomioida, että alkuperäinen varaosa on laadultaan ensiluokkainen ja niiden reklamaatiot ovat erittäin harvinaisia. Tarvike varaosalla tehty Sony korjaus on yleensä hieman edullisempi, mutta niiden elinikä ei välttämättä ole yhtä pitkä kuin alkuperäisellä varaosalla.

Miksi iHelpin Sony puhelinhuolto

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja huoltotyön. Toimipisteemme ovat yrittäjä vetoisia ja voimmekin ylpeästi todistaa olevamme Suomen parhaalla asenteella varustettu puhelinhuolto ketju. Mikäli tämä ei pitänyt kohdallasi paikkaansa, olethan meihin rohkeasti yhteydessä ja etsimme keinot saada kaikki tyytyväisiksi!