Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Näytön- ja lasin vaihto

279,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Samsung Galaxy S8 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy S8 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Akun vaihto

89,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Samsung Galaxy S8 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy S8 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Takalasin vaihto

89,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Samsung Galaxy S8 takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy S8 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Puhelimen suojakalvo asennettuna

10,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 10€ (29,00e) (31.1.2023 asti)
  • Kaareville näytöille 15€ (34,90e) (31.1.2023 asti)
  • Tietoturva ominaisuus 15€ (34,90e) (31.1.2023 asti)
  • Tableteille (39,00e)
  • Tietokoneille (39,00e)
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Samsung Galaxy S8 Etukameran vaihto

89,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy S8 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Kaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy S8 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Samsung Galaxy S8 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Kameran vaihto

119,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy S8 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Samsung Galaxy S8 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Korvakaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy S8 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Kuulokeliitännän vaihto

89,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? Samsung Galaxy S8 kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Latauspään vaihto

89,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Samsung Galaxy S8 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy S8 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy S8 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Samsung Galaxy S8 huolto on Samsung Galaxy S8 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Samsung varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Samsung Galaxy S8 näytön vaihto tai Samsung Galaxy S8 akun vaihto – iHelp hoitaa Samsung huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Samsung Galaxy S8 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Samsung Galaxy S8 Huolto – Akun vaihto

Samsung Galaxy S8 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Samsung Galaxy S8 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Samsung Galaxy S8 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Samsung Galaxy S8 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Samsung Galaxy S8 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Samsung Galaxy S8 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.