OnePlus 5T

Lasikuitu Suojakalvo OnePlus puhelimelle asennettuna

40,00
 • iHelpin maahantuoma uutuus
 • Kaikille OnePlus puhelimille!
 • Tarttuu ja pysyy kaarevillakin näytöillä
 • Näytön sormenjälkitunnistin toimii tämän läpi
 • Asennus kestää n.10-15min
 • Lähin myymälämme löytyy täältä

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

OnePlus 5T näytön vaihto

149,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? OnePlus 5T näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 5T huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Akun vaihto

69,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? OnePlus 5T akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 5T huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Etukameran vaihto

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? OnePlus 5T etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 5T kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? OnePlus 5T kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Kameran vaihto

99,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? OnePlus 5T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 5T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 5T Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 5T korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 5T Latauspään- ja AUX-liittimen vaihto

79,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? OnePlus 5T latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 5T Mikrofonin vaihto

69,00

Puhelimen mikrofoni rikki tai ei toimi? OnePlus 5T mikrofonin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 5T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

OnePlus 5T Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin OnePlus 5T huolto on OnePlus 5T näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä OnePlus varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten OnePlus 5T näytön vaihto tai OnePlus 5T akun vaihto – iHelp hoitaa OnePlus huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. OnePlus 5T näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

OnePlus 5T Huolto – Akun vaihto

OnePlus 5T akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! OnePlus 5T akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

OnePlus 5T korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen OnePlus 5T korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat OnePlus 5T korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat OnePlus 5T korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.