iHelp Joensuu

Lylykoskentie 21, 80130 Joensuu
Yhteistyössä: Karjalan Datahuolto Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 8.00-17.00

Ota yhteyttä

iPhone huolto Joensuu

iPhone huolto- ja korjaus Joensuu! Tarjoamme nopeat ja laadukkaat iPhone korjaus palvelut joista suosituimmat ovat mm; iPhonen näytön vaihto ja iPhone akun vaihto, jotka tehdään AINA paikanpäällä! iHelpin puhelinhuolto Joensuussa on täysin omistautunut puhelimen korjaus palveluihin. iPhone huolto Joensuussa tehdään aina paikanpäällä eikä esimerkiksi keskushuollossa. iPhone näytön vaihto, akun vaihto ja muut korjaustyöt tehdään erittäin nopeasti, jopa odotellessa. 

Tiesitkö, että voimme tarjota iPhone korjaukseen alkuperäiset Apple® varaosat? iPhone korjaus voidaan tehdä meillä paikanpäällä alkuperäisillä varaosilla, ilman virheilmoituksia tai ominaisuuksien menetyksiä! Asentajamme ovat myös Applen sertifioimia jolloin voit huoletta luottaa laitteesi meille korjattavaksi, tervetuloa!

Samsung huolto Joensuu

Samsung huolto Joensuu käyttää palveluissaan lähes poikkeuksetta alkuperäisiä Samsung varaosia. Yleisimmät Samsung korjaustyöt ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin huoltoon. Jos Samsung akku on heikentynyt ja kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.

Ongelmien esiintyessä, voit marssia suoraan liikkeeseemme, autamme sinua kaikin keinoin laitteesi ongelmissa! Meillä on laaja varasto Samsung näytön vaihto palveluihin tarvittavia osia Joensuun liikkeessämme, mutta mikäli jokin osa puuttuisi saamme sen jopa seuraavalle päivälle. Heikentynyt Samsung akku on myös hyvin tyypillinen ongelma asiakkaillamme. Sen vaihto liikkeessämme onnistuu hetkessä. Yleensä selviämme Samsung korjaus palveluissa tunnin molemmin puolin, mutta joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 2 - 4 tuntia. Saat parhaan arvion huollon kestosta soittamalla tai asioimalla pisteellämme, tervetuloa!

iPad huolto ja korjaus Joensuu

iPad huolto ja korjaus Joensuu - iHelp. Tarjoamme paikallisesti iPad lasin vaihto- ja näytön korjaus palvelut Joensuussa. iPad lasin vaihto on yllättävän työläs ja vaatiikin aikaa yleensä hieman enemmän kuin puhelimien korjaus. Varaosia pidämme laajalti hyllyssä, mutta saamme tarvittavat varaosat nopeasti keskusvarastoltamme, yleensä jo seuraavalla päivälle. iPad lasin korjaus Joensuun liikkeessämme tarjoaa korjaukset laadukkailla varaosilla ja takuulla, tervetuloa!

iHelp on nopea puhelinhuolto Joensuussa

Nopea puhelinhuoltomme Joensuun keskustassa takaa sinulle laadukkaan käyttöä kestävän puhelinkorjaamo kokemuksen. Annamme työlle ja varaosille takuun. Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme. Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa. Puhelimen näytön vaihto Joensuun puhelinkorjaamolla onnistuu hetkessä ja onnistuaksemme varmasti, tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuuden sekä ennen puhelinhuoltoa, että sen jälkeen. Jos haluat varmistua huoltoajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan pisteellemme. Muutoin voit vain kävellä suoraan sisään ja poistua pian huollettu laite taskussasi. iHelpin muut palvelut puhelinhuolto palvelut Joensuun liikkeessä ovat Motorola huolto, Xiaomi huolto, Sony huolto, OnePlus huolto, Huawei huolto, Honor huolto, Nokia huolto

Ota yhteyttä iHelp Joensuun myymälään