iHelp Tammisaari

Kuningattarenkatu 13, 10600 Tammisaari
Yhteistyössä: EKM Service Ab OY

Aukioloajat

Ma-Pe 8.00-17.00

Ota yhteyttä

Puhelinhuolto Tammisaari

Puhelimen näytön vaihto rikkoutuneen tilalle vai kenties akun vaihto heikentyneen tilalle? Tammisaaren puhelinhuolto iHelp auttaa kaikissa puhelimiin ja tabletteihin liittyvissä ongelmissa. Puhelimen korjaus tehdään pääsääntöisesti tunnissa, mutta joskus jopa odottaessa. Korjaamme rikkoontuneen laitteesi laadukkailla, melkeinpä aina alkuperäisillä valmistajan varaosilla. Kokeneet ja sertifioidut asentajamme tarjoavat laadukkaiden varaosien kanssa onnistuneen lopputuloksen puhelimen korjaukselle. 

iPhone huolto ja korjaus Tammisaaressa

iPhone huolto ja korjaus Tammisaaressa on mahdollista tehdä halutessasi joko alkuperäisillä Apple® varaosilla tai edullisemmilla tarvikeosilla, sinä päätät! Jos haluat laadukkaimman lopputuloksen ilman virheilmoituksia vaihdetuista osista tai jopa ominaisuuksien menetyksiä, valitse Apple® alkuperäiset osat. iPhone korjaus on myös mahdollista tehdä tarvikeosilla, jolloin kustannukset lähes aina tippuvat alkuperäisosiin verrattuna. 

Samsung huolto Tammisaari

iHelp on Samsung huolto- ja korjausliike Tammisaaren keskustassa. Meiltä onnistuu Samsung näytön vaihto ja akun vaihto, sekä muitten vikojen korjaus nopeasti ja vaivattomasti. Samsung huolto tehdään pääsääntöisesti alkuperäisillä varaosilla, jolloin voimme taata laadukkaan lopputuloksen niin varaosien kuin palvelummekin puolesta. 

 

Galaxy puhelimien korjaus vaatii aikaa yleensä tunnin molemmin puolin, mutta parhaan arvion saat soittamalla tai asioimalla liikkeessämme ennen laitteesi korjausta. Samsung puhelimien ja tablettien näyttö ja takalasi ovat usein kiinni teipeillä jolloin pintojen irroitus vaatii ammattitaitoa ja hyviä työkaluja. Meillä ei oletuksena vaihdeta takalasia näytön vaihdon yhteydessä kuten monilla muilla yrityksillä, vaan lähes aina saamme ehjän takalasin irti rikkomatta sitä ja voimme asentaa sen takaisin paikalleen. 

Tammisaaren nopea puhelin- ja tablethuolto

Oli ongelmasi sitten puhelimen tai tabletin rikkonainen näyttö löydät avun meiltä, olemme Tammisaaren nopein puhelin- ja tablethuolto! Tarjoamme laadukkaat tarvike- ja alkuperäis varaosat korjauksissamme, emmekä hötkyile väärässä paikassa laitteen huollossa. Asentajamme tarjoavat ammattitaitoaan vuosien kokemuksilla, valmistajien sertifikaateilla ja koulutuksilla. Emme kiirehdi väärässä paikassa vaan teemme työmme nopeasti, mutta laadukkaasti ja rautaisella ammattitaidolla. Tule ja koe palvelumme itse, lämpimästi tervetuloa! 


PSST! Meiltä saat palvelua niin suomen, englannin kuin ruotsin kielellä!

Ota yhteyttä iHelp Tammisaaren myymälään