iPhone 5

Etusivu » Huolto hinnasto » iPhone » iPhone 5

iPhone 5 Näytön- ja lasin vaihto

49,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPhone 5 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Akun vaihto

39,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? iPhone 5 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 5 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Etukameran vaihto

49,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? iPhone 5 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Home-näppäimen vaihto

39,00

Puhelimen home-näppäin rikki? iPhone 5 home-näppäimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Kaiuttimen vaihto

49,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 5 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Kameran vaihto

59,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? iPhone 5 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 5 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 5 Korvakaiuttimen vaihto

49,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 5 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? iPhone 5 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 5 Rungon vaihto

99,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? iPhone 5 rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 5 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Värinämoottorin vaihto

39,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? iPhone 5 värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 Virtanäppäimen vaihto

69,00

Puhelin ei aukea, koska puhelimen virtanäppäin ei toimi? iPhone 5 virtanäppäimen vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 5 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5 WiFi-kaapelin vaihto

49,00

Puhelimen netti pätkii tai wifi ei yhdistä? iPhone 5 wifi antennin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 5 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 5 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPhone 5 huolto on iPhone 5 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPhone 5 näytön vaihto tai iPhone 5 akun vaihto – iHelp hoitaa iPhone huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPhone 5 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPhone 5 Huolto – Akun vaihto

iPhone 5 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPhone 5 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPhone 5 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPhone 5 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPhone 5 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPhone 5 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.