Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro Näytön- ja lasin vaihto

299,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Mate 20 Pro näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Mate 20 Pro huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Mate 20 Pro Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Mate 20 Pro akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 Pro huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Takalasin vaihto

119,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei Mate 20 Pro takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 Pro huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Etukameran vaihto

109,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 Pro etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Kaiuttimen vaihto

79,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 Pro kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Kameran linssin vaihto

49,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Mate 20 Pro kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Kameran vaihto

189,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 Pro kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 20 Pro huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 Pro korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Mate 20 Pro latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Mate 20 Pro värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 Pro Virta- ja volumenäppäinten vaihto

99,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Mate 20 Pro virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 Pro huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
  • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
    • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
    • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei Mate 20 Pro Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Mate 20 Pro huolto on Huawei Mate 20 Pro näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Mate 20 Pro näytön vaihto tai Huawei Mate 20 Pro akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Mate 20 Pro näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Mate 20 Pro Huolto – Akun vaihto

Huawei Mate 20 Pro akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Mate 20 Pro akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Mate 20 Pro korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Mate 20 Pro korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Mate 20 Pro korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Mate 20 Pro korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.