iPad Pro 12.9 (1st Gen A1584/A1652)

iPad Pro 12.9 Näytön vaihto (1st Gen, 2015)

449,90

iPad Pro 12.9 (1st Gen, 2015 ) näytön vaihto ja korjaus laadukkaasti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPad Pro 12.9 (1st Gen) huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPad Pro 12.9 Akun vaihto

199,90

iPad panssarilasi asennettuna

35,00
  • iPad panssarilasi asennettuna 35€
  • Laaja valikoima vanhoille ja uusille malleille
  • Asennus veloituksetta!

iPad Pro 12.9 (1st Gen) Näytön korjaus
iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPad Pro 12.9 (1st Gen) huolto on iPad Pro 12.9 (1st Gen) näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPad Pro 12.9 (1st Gen) näytön vaihto tai iPad Pro 12.9 (1st Gen) akun vaihto – iHelp hoitaa iPad huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti.
iPad Pro 12.9 (1st Gen) Huolto – Akun vaihto
iPad Pro 12.9 (1st Gen) akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä- tai tarvike varaosalla. Sinä päätät, me teemme! iPad Pro 12.9 (1st Gen) akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.
iPad Pro 12.9 (1st Gen) korjaus
Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPad Pro 12.9 (1st Gen) korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.
Suosituimmat iPad Pro 12.9 (1st Gen) korjaustyöt
Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPad Pro 12.9 (1st Gen) korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.
Laadukkaat varaosat
iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.
Vuoden takuu huolloille ja varaosille
Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.