Huawei Honor 9X

Huawei Honor 9X Näytön- ja lasin vaihto

199,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Honor 9X näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Honor 9X Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Honor 9X akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Takakameran vaihto 8M

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor 9X kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Takalasin vaihto

69,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei Honor 9X takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Etukameran vaihto

79,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor 9X etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor 9X kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Honor 9X kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Kameran vaihto 48M

119,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor 9X kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor 9X korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Latauspään vaihto

89,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Honor 9X latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Honor 9X värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor 9X korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Virta- ja volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Honor 9X virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor 9X huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor 9X Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Honor 9X huolto on Huawei Honor 9X näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Honorn varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Honor 9X näytön vaihto tai Huawei Honor 9X akun vaihto – iHelp hoitaa Honor huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Honor 9X näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Honor 9X Huolto – Akun vaihto

Huawei Honor 9X akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Honor 9X akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Honor 9X korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Honor 9X korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Honor 9X korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Honor 9X korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.