Samsung Galaxy Note 9

Lasikuituinen Suojakalvo Samsung puhelimille

40,00
 • Tarttuu kaareviinkin näyttöihin!
 • Kaikkien aikojen kovin ja laadukkain suojakalvo Samsung puhelimeen
 • Sormenjälkilukijat toimivat tämän läpi
 • Asennetaan n.10min aikana
 • Tarkista täältä lähin myymälämme

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Samsung Galaxy Note 9 Näytön ja lasin vaihto

399,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Samsung Galaxy Note 9 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy Note 9 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Akun vaihto

89,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Samsung Galaxy Note 9 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy Note 9 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Takalasin vaihto

89,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Samsung Galaxy Note 9 takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy Note 9 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Samsung Galaxy Note 9 Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Samsung Galaxy Note 9 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy Note 9 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Kameran vaihto

189,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy Note 9 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Samsung Galaxy Note 9 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Latauspään vaihto

99,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Samsung Galaxy Note 9 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy Note 9 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Etukameran vaihto

99,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy Note 9 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy Note 9 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Kaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy Note 9 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy Note 9 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Kuulokeliitännän vaihto

89,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? Samsung Galaxy Note 9 kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy Note 9 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 9 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Samsung Galaxy Note 9 huolto on Samsung Galaxy Note 9 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Samsung varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Samsung Galaxy Note 9 näytön vaihto tai Samsung Galaxy Note 9 akun vaihto – iHelp hoitaa Samsung huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Samsung Galaxy Note 9 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Samsung Galaxy Note 9 Huolto – Akun vaihto

Samsung Galaxy Note 9 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Samsung Galaxy Note 9 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Samsung Galaxy Note 9 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Samsung Galaxy Note 9 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Samsung Galaxy Note 9 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Samsung Galaxy Note 9 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.