Liity mukaan Suomen nopeiten kasvavaan puhelinhuolto verkostoon!

Mobiililaitteiden huolto- ja korjaustoiminnassa on kapasiteettipula sekä markkinat kasvavat jatkuvasti. iHelp -konserni on iso toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehittelyllä, laadunvalvonnalla ja markkinoinnilla uskottavan vaihtoehdon kuluttajille. Ryhtymällä iHelp puhelimen korjaus yrittäjäksi takaamme vahvan ammatillisen tuen toiminnallesi.

Edut yrittäjälle

iHelp Finland Oy:n tarjoamien monipuolisten palvelujen ansiosta alueelliset huoltokumppanit voivat keskittyä omaan erikoisosaamiseensa. Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut toiminnan nopeaan aloitukseen sekä kannattavaan liiketoimintaan jatkossa.

Valtakunnallinen markkinointi

Aktiivinen ja ammattitaitoinen markkinointi on iHelp.fi –ketjun kulmakivi. Markkinoinnin tärkein tehtävä on edistää yrittäjien liiketoimintaa ja tuottaa heille lisää asiakkaita. Valtakunnallisen markkinoinnin tavoitteena on varmistaa, että iHelp.fi tunnetaan kaikkialla Suomessa alan parhaana palveluyrityksenä, joka tarjoaa avun asiakkaiden mobiililaiteongelmiin. Huolehdimme valtakunnallisella tasolla liikesuhteiden solmimisesta vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusyhtiöt etsivät jatkuvasti ratkaisuja, joilla he voivat säästää korjauskuluissa, sekä välttää asiakkaille tärkeiden mobiililaitteiden postittamisestä viikkoja kestäviin huoltoihin.

Vahva näkyvyys verkossa

Yli 85% asiakkaista etsii ensimmäiseksi ratkaisua verkosta erilaisiin mobiililaiteongelmiinsa ja tekee esivalintansa sen pohjalta. Siksi iHelp.fi on vahvasti läsnä verkossa, ja palvelee siellä asiakkaitaan. iHelp.fi:llä onkin kilpailijoitaan monipuolisemmat verkkosivut, sekä aktiivista toimintaa sosiaalisessa mediassa, joita edelleen innovatiivisesti kehitetään.

Isot ja kasvavat markkinat

Mene esimerkiksi vaikkapa kahvilaan ja katso ympärillesi. Useimmilla on puhelimesta näyttö rikki tai muita vaurioita pudottamisen jäljiltä. Ihmiset eivät ole korjauttaneet niitä, koska eivät tiedä kuinka helposti ja nopeasti korjaus onnistuisi. Ethän itsekään korjauttaisi pientä vaurioita, jos ajattelisit että sinun on postitettava puhelimesi, josta sen saa takaisin vasta usean päivän päästä ja joutuu maksamaan omaisuuden. Älypuhelin on osa ihmisen identiteettiä, josta ei voi luopua päiviksi tai viikoiksi. Markkinat siis vain odottavat yrittäjää, joka kertoisi heille mahdollisuudesta korjauttaa puhelin tai tabletti omalla paikkakunnallaan. Tablet-tietokoneista on tullut nopeasti keskeinen työväline osana opetusta peruskouluissa sekä lukioissamme ja jokaiselle koululaisella on nykyään oma tablettinsa. Oppilaitoksemme etsivät jatkuvasti alueellisia kumppaneita korjaamaan rikkoutuneita laitteita.

Paikallinen markkinointi

Yrittäjänä hyödyt myös ketjulta saamistasi valmiiksi suunnitelluista paikallismarkkinoinnin työkaluista. Paikallismarkkinoinnilla vahvistetaan iHelp.fi –ketjun alueellista asemaa, paikallinen markkinatilanne huomioiden. Oma roolisi asiakkaiden hankinnassa on kuitenkin merkittävä. Kun teet korjauksen, niin lähteekö asiakas tyytyväisenä pois levittäen sanaa hyvästä ja nopeasta palvelusta? Asiakkaat yllättyvät positiivisesti kun kuulevat, ettei korjaukseen menekään päiväkausia ja ettei se maksakaan niin paljon kuin he pelkäsivät, vaan he saavatkin korjauksen jopa odottaessa. Tyytyväiset asiakkaat kertovat palvelustasi tuttavilleen ja pian sinulla on uusia asiakkaita ilman että teit mitään ylimääräistä.

iHelp akatemia

Teknologia kehittyy ja laitteet vaihtuvat nopeammin kuin koskaan. Jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen ja menestymään kovenevassa kilpailussa, henkilökuntamme ja kumppaneidemme tekninen osaaminen on oltava alan parasta. Oman koulutusjärjestelmän, iHelp.fi akatemian, tavoitteena on kehittää henkilökuntamme ja kumppaneidemme osaamista pitkäjänteisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Varaosalogistiikka

Laadukkaan korjaustapahtuman tärkein lenkki on alkuperäislaatua vastaavat varaosat ja niiden hyvä saatavuus. iHelp Finland Oy:llä on Suomen suurin ja kattavin mobiililaitteiden varaosavarasto, josta pystymme huolehtimaan alueellisten kumppaneidemme varaosatarpeista nopealla vasteajalla. Tämä tuo merkittävää kilpailuetua Sinulle, koska pystyt tämän avulla lupaamaan asiakkaasi puhelimen kuntoon jopa seuraavaksi päiväksi. iHelp.fi kumppanuuteen kuuluu oma alueellinen varaosavarasto, jota täydennetään keskusvarastolta tarpeen mukaan.

Pienet aloituskulut

Mobiililaitehuolto ei vaadi isoja tiloja tai paljoa laitteita, vaan mukaan pääset pienellä pääomalla. Voit toimia esim. IT-huollon alivuokralaisena tai voit myös ryhtyä iHelp.fi -yrittäjäksi, nykyisen liiketoimintasi lisäksi.

Kiinteät korjaushinnat

Olemme hinnoitelleet jo yli 500 eri korjauksen hinnan asiakkaidemme eduksi ja hinnoittelemme uusia korjauspalveluita sekä niille kiinteitä hintoja lisää päivittäin. Selkeät kiinteät hinnat joka korjaukselle, auttaa asiakasta tekemään päätöksen korjauksesta ja lisää luottamusta toimintaamme. Valmiiksi hinnoitellut korjauspalvelut säästää paljon työaikaasi joka mahdollistaa sen että, voit itse keskittyä tuottavampaan työhön.

Kiinnostuitko iHelp.fi -yrittäjyydestä?

iHelp.fi on Suomen tunnetuin mobiililaitteisiin erikoistunut huolto- ja korjaamoketju, jonka huoltoliikeverkosto on suomen kattavin. Nopea palvelu, kilpailukykyiset hinnat ja luotettavuus ovat jo tunnetuksi tulleita iHelp.fi-käsitteitä. Korjauspalvelumme eivät rajoitu vain tiettyyn merkkiin, vaan korjaamoissamme palvellaan kaikkia yleisempien puhelinmerkkien omistajia ja käyttäjiä. iHelp.fi -yrittäjinä työskentelee monenlaisia ihmisiä, joiden työelämän taustat voivat olla hyvinkin erilaisia. Kaikkia kuitenkin yhdistää kiinnostus teknologiaan ja vahva yrittäjähenkisyys.

Kiinnostuitko iHelp.fi yrittäjyydestä? Ole rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin toimintatavoistamme ja pelisäännöistä.