iHelp Lohja

Laurinkatu 1A, 08100 Lohja
Yhteistyössä: Evifin Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-16.30

Ota yhteyttä

Puhelinhuolto Lohja - Samsung- ja iPhone huolto ja korjaus

iHelp Lohja on puhelimien ja tablettien pikahuolto. Puhelinhuolto tehdään pääsääntöisesti valmistajien alkuperäisillä varaosilla. Oli kyseessä sitten iPhone näytön vaihto tai puhelimen akun vaihto, autamme sinua nopeasti ja edullisesti. Löydät meiltä Lohjan keskustan tuntumasta.

iPhone huolto Lohja

Etsitkö edullisinta vai laadukkainta iPhone puhelimen huoltoa Lohjalta? Hienoa, löysit molemmat samasta paikkaa! Paikallinen iPhone huolto iHelp tarjoaa laajan valikoiman iPhone korjaus-palveluita. iPhonen korjauksista suosituimmat iPhone näytön vaihto ja akun vaihto tehdään nopeasti ja laadukkaasti paikan päällä. Useimmiten iPhone korjaus tehdään tunnissa, mutta työn laajuudesta riippuen muutamassa tunnissa. Laitteiden korjaajat ovat Apple® sertifioimat, joten palvelumme laatu on ensiluokkaista.

Olemme toistaiseksi Suomen ainoa puhelimien huoltoliike joka voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden valita iPhone korjauksiin joko tarvike- tai Apple® alkuperäiset varaosat. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme valita edullisimman ja laadukkaimman puhelimen korjaustyön väliltä. Mikäli valintasi on iPhone korjaus ilman virheilmoituksia valitse iPhone huolto alkuperäisillä Apple® varaosilla. Mikäli taas kaipaat edullisemman vaihtoehdon, löydät meiltä laadukkaat alkuperäistä laatua vastaavat tarvike varaosat joiden ainoa miinus on mahdolliset ilmoitukset huollon jälkeen. Parastahan tässä on, että sinä saat valita, tervetuloa!

Samsung huolto Lohjalla

Nimestämme voisi luulla korjaavamme vain Apple puhelimia, mutta tämä ei pidä paikkaansa lainkaan. iPhonen lisäksi korjaamme laajasti myös Samsung puhelimet. iHelpin Samsung huolto ja korjaus Lohjalla palvelee asiakkaitaan kaikenlaisissa Samsung puhelimien ongelmissa. Yleisimmät asiakkaidemme ongelmat ovat Samsung näytön vaihto tai heikentynyt Samsung puhelimen akku. Samsung puhelimen korjaus tehdään nopeasti ja lähes poikkeuksetta alkuperäisillä Samsung varaosilla. Joihinkin vanhempiin Samsung laitteisiin ei välttämättä saa enää alkuperäisiä varaosia jolloin tarjoamme laadukasta tarvikeosaa. Samsung puhelimen korjaus Lohjalla tehdään siis ensiluokkaisilla varaosilla ja ammattitaitoisten asentajien toimesta.

Nopea puhelin- ja tablethuolto Lohjalla

Lohjan nopein puhelinhuolto iHelp tarjoaa laajat puhelimen korjauspalvelut paikallisesti. Meiltä onnistuu puhelimen näytön vaihto ja korjaus, sekä puhelimen akun vaihto hetkessä. Puhelimien lisäksi löydät meiltä laadukkaat ja nopeat tablethuoltoon liittyvät korjauspalvelut. Suosituimmat tabletin korjaukset ovat iPad lasin vaihto ja Samsung tabletin näytön korjaus.
Panostamme puhelinhuoltomme laatuun ja nopeuteen. Koulutetut ammattilaisemme käyttävät puhelimen ja tabletin korjauksissa laadukkaita työkaluja ja varaosia. Näiden avulla meillä ei kulu aikaa turhaan kun tarjoamme samalla nopeutta, että laatua asiakkaillemme.

Ota yhteyttä iHelp Lohjan myymälään