Huawei Mate 10 Lite

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei Mate 10 Lite Näytön- ja lasin vaihto

119,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Mate 10 Lite näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Mate 10 Lite huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Mate 10 Lite Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Mate 10 Lite akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 10 Lite huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Etukameran vaihto 13MP

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 10 Lite etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Etukameran vaihto 2MP

79,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 10 Lite etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 10 Lite kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite kameran vaihto

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 10 Lite kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 10 Lite huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 10 Lite korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite latauspään ja kuulokeliitännän vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Mate 10 Lite latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Mate 10 Lite värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 10 Lite korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 10 Lite Virta- ja volumenäppäimen vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Mate 10 Lite virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 10 Lite huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 39,90€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Huawei Mate 10 Lite Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Mate 10 Lite huolto on Huawei Mate 10 Lite näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Mate 10 Lite näytön vaihto tai Huawei Mate 10 Lite akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Mate 10 Lite näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Mate 10 Lite Huolto – Akun vaihto

Huawei Mate 10 Lite akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Mate 10 Lite akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Mate 10 Lite korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Mate 10 Lite korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Mate 10 Lite korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Mate 10 Lite korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.