OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro Latauspään vaihto

79,90

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? OnePlus 7 Pro latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 7 Pro korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro näytön vaihto ja korjaus

199,90

Poistohinta, niin kauan kuin tavaraa riittää

OnePlus 7 Pro Akun vaihto

79,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? OnePlus 7 Pro akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 7 Pro huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro Takalasin vaihto

69,90

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? OnePlus 7 Pro takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 7 Pro huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro Etukameran vaihto

119,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? OnePlus 7 Pro etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 7 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro Kaiuttimen vaihto

99,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 7 Pro kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 7 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro Kameran linssin vaihto

49,90

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? OnePlus 7 Pro kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 7 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 7 Pro Korvakaiuttimen vaihto

99,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 7 Pro korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 7 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • Kaareville näytöille 34,90€
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

Etkö löytänyt vikaa?

0,00

OnePlus 7 Pro Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin OnePlus 7 Pro huolto on OnePlus 7 Pro näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä OnePlus varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten OnePlus 7 Pro näytön vaihto tai OnePlus 7 Pro akun vaihto – iHelp hoitaa OnePlus huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. OnePlus 7 Pro näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

OnePlus 7 Pro Huolto – Akun vaihto

OnePlus 7 Pro akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! OnePlus 7 Pro akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

OnePlus 7 Pro korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen OnePlus 7 Pro korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat OnePlus 7 Pro korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat OnePlus 7 Pro korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.