Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 Näytön- ja lasin vaihto

229,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Sony Xperia Z5 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Sony Xperia Z5 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Sony Xperia Z5 Akun vaihto

69,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Sony Xperia Z5 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Sony Xperia Z5 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Sony Xperia Z5 Takalasin vaihto

59,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Sony Xperia Z5 takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Sony Xperia Z5 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Sony Xperia Z5 Kameran vaihto

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Sony Xperia Z5 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Sony Xperia Z5 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Sony Xperia Z5 Latauspään vaihto

79,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Sony Xperia Z5 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Sony Xperia Z5 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Sony Xperia Z5 Virta- ja Volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Sony Xperia Z5 virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Sony Xperia Z5 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

Etkö löytänyt vikaa?

0,00

Puhelimen laaja puhdistus

39,00
 • Puhdistamme puhelimen ulkoisesti
  • Korvakuuloke
  • Mikrofonit
  • Kaiutin
  • AUX- ja latausliitin

Puhelimen tyhjennys

39,00
 • Puhelimen tyhjennys tehdasasetuksille
 • Selvitä ennen tuontia:
  • iPhone/iPad iCloud tunnukset ja salasanat
  • Androidissa yleensä Gmail tunnukset ja salasanat

Sony Xperia Z5 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Sony Xperia Z5 huolto on Sony Xperia Z5 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Sony varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Sony Xperia Z5 näytön vaihto tai Sony Xperia Z5 akun vaihto – iHelp hoitaa Sony huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Sony Xperia Z5 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Sony Xperia Z5 Huolto – Akun vaihto

Sony Xperia Z5 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Sony Xperia Z5 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Sony Xperia Z5 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Sony Xperia Z5 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Sony Xperia Z5 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Sony Xperia Z5 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.