Puhelimen huolto ja korjaus

Puhelimen huolto, joka palvelee ympäri Suomen

Valitse lähin puhelimen huolto ja tarkista aukioloajat, yhteystiedot ja sijainti kartalla. Halutessasi voit myös lähettää puhelimen huoltoon ilmaiseksi.

EspooMikkeli
HuittinenOulu
JoensuuSastamala
JyväskyläSeinäjoki
JärvenpääTammisaari
KajaaniTampere
KemiVaasa
KokkolaValkeakoski
KuusamoYlivieska
Lohja
iHelp toimipisteet
iHelp toimipisteet

Puhelimen huolto ja lisäpalvelut

Löydät valikoimastamme kattavan määrän erilaisia huoltopalveluita kaikkiin yleisimpiin Android laitteisiin, iPhone puhelimiin sekä tablet laitteisiin. Suosituimpia huoltopalveluitamme ovat Samsung, Huawei, Honor ja iPhone näytön vaihto sekä akkujen vaihdot mm. Oneplus, Xiaomi, Sony, Nokia, LG puhelimiin.

iPad ja iPhone korjaus

iPad ja iPhone huolto ja korjaus alkuperäistä vastaavilla varaosilla. Suosituimpia huollettavia malleja ovat iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ja uudemmat iPhone puhelimet.

Android puhelimen korjaus

Android puhelimen huolto laadukkailla varaosilla ja vuoden takuulla. Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Sony, Nokia, LG ja Samsung näytön vaihto ja akun vaihto jopa tunnissa.

Panssarilasit asennettuna

Laadukkaat ja kestävät panssarilasit asennettuna. iHelpin panssarilaseilla suojaat puhelimesi näytön tyylikkäästi ja huomaamattomasti kolhuilta, lialta ja naarmuilta. Panssarilasimme on valmistettu 9H lujuusluokkaisesta lasista.

Käytetyt puhelimet

Ammattilaisten huoltamat ja tarkistamat käyteyt puhelimet. Laajasta valikoimastamme löydät uudet sekä käytetyt iPhone, Huawei ja Samsung puhelimet jopa -50% uutta vastaavaa edullisemmin.

Nopea älypuhelimen huolto ja korjaus vuoden takuulla

Päätavoitteemme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua – juuri sellaista palvelua kuin itse toivoisimme saavamme. Käsittelemme jokaisen huoltotoimeksiannon välittömästi vaikka toisitkin puhelimen meille huoltoon ilman ajanvarausta. Joidenkin mallien osalta kannattaa kuitenkin ensin soittaa ensin lähimpään huoltopisteeseen ja tarkistaa varaosien ja palveluiden saatavuus. Kaikilla palveluillamme ja osilla on vuoden takuu.