Puhelinhuolto, joka palvelee ympäri Suomen

Valitse lähin iHelpin puhelin- ja tablethuolto ja tarkista aukioloajat, yhteystiedot, sekä sijainti kartalla. 

Puhelinhuolto ja korjaus

Löydät valikoimastamme kattavan määrän erilaisia puhelimen huoltopalveluita kaikkiin yleisimpiin Android laitteisiin, iPhone puhelimiin sekä tablet laitteisiin. Suosituimpia huoltopalveluitamme ovat Samsung, Huawei, Honor ja iPhone näytön vaihto sekä akkujen vaihdot mm. Oneplus, Xiaomi, Sony, Nokia, Motorola puhelimiin.

iPad ja iPhone korjaus

iPad ja iPhone huolto ja korjaus halutessasi alkuperäisillä Apple® varaosilla. Saat korjaukset myös edullisemmilla, mutta laadukkailla tarvike varaosilla. Suosituimpia huollettavia malleja ovat iPhone 8/SE, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 ja uudemmat iPhone puhelimet.

Android puhelimen korjaus

Android puhelimen huolto laadukkailla varaosilla ja vuoden takuulla. HuaweiHonorOnePlusXiaomiSonyNokiaLG 
ja Samsung näytön vaihto ja akun vaihto jopa tunnissa. Näidenkin puhelimien huolto voidaan tehdä halutessasi alkuperäisillä varaosilla!

Puhelimen panssarilasi asennettuna

Laadukkaat ja kestävät panssarilasit puhelimeen asennettuna. iHelpin puhelimen panssarilasilla suojaat puhelimesi näytön tyylikkäästi ja huomaamattomasti kolhuilta, lialta ja naarmuilta. Panssarilasimme on valmistettu 9H lujuusluokkaisesta lasista.

Suojakalvo puhelimeen asennettuna

Laadukas kustomoitu hydrogel puhelimen suojakalvo asennettuna kaikissa iHelp liikkeissä! iHelpin laadukas suojakalvo puhelimeen asennetaan paikalleen samaan rahaan eli emme peri siitä ylimääräistä! Markkinoiden paras puhelimen suojakalvo Suomessa!

Nopein puhelinhuolto ja -korjaus, takuulla!

Päätavoitteemme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua - juuri sellaista palvelua kuin itse toivoisimme saavamme. Käsittelemme jokaisen puhelin- ja tabletin korjauksen välittömästi vaikka toisitkin puhelimen meille huoltoon ilman ajanvarausta. Joidenkin mallien osalta kannattaa kuitenkin ensin soittaa ensin lähimpään puhelinhuoltoomme ja tarkistaa varaosien ja palveluiden saatavuus. Kaikilla palveluillamme ja osilla on takuu.