iHelp Espoo

Sinikalliontie 5, 02630 Espoo
Yhteistyössä: Qfix Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-16.00

Ota yhteyttä

Samsung huolto ja iPhone korjaus Espoo

iHelp Espoo on puhelinhuolto, joka on erikoistunut puhelimen näytön vaihto- ja korjauspalveluihin, sekä puhelimien akun vaihtoon paikanpäällä Espoossa. Keihäänkärkemme Espoon toimipisteellä ovat iPhone huolto ja -korjaus, sekä Samsung huolto. Samsung ja iPhone näytön vaihto Espoossa, sekä muut puhelimen korjaus toimenpiteet tehdään odotellessa tai esimerkiksi kauppareissun aikana. iHelpin erotat muista puhelimen huolto liikkeistä Espoossa, että halutessasi voit valita iPhone huoltopalvelut Espoon pisteellä tarvike- tai alkuperäisillä Apple® varaosilla. Samsung korjaus tehdään lähes aina Espoossa alkuperäisillä varaosilla. Emme siis tarjoa alkuperäistä vastaavia varaosia vaan alkuperäisiä varaosia, siinä on iso ero 😉 Meiltä onnistuu myös muut merkit, mm Motorola huolto tai Xiaomi korjaus Espoon toimipisteellä, tervetuloa!

Espoo iPhone huolto

Sertifioidut korjaajat ja iPhone huolto Espoo – iHelp! iPhone korjaus Espoon toimipisteellä on tutkitusti laadukas ja nopea huoltokokemus. Espoon suosituin iPhone korjaus on näytönvaihto. iPhone näytön vaihto Espoon iHelp toimipisteessä kestää noin yhden tunnin, työtilanteen mukaan huolto onnistuu jopa nopeammin. Puhelimen korjaus olisi hyvä sopia etukäteen huoltoliikkeen kanssa, riittää kun soitat iHelp Espoon huoltoon. iPhone korjaus on kauttamme mahdollista alkuperäisillä Apple® varaosilla tai edullisilla tarvikeosilla, sinä päätät! Kun valitset iHelp Espoon ja alkuperäiset Apple® varaosat, niin iPhone korjaus- ja huoltopalvelun jälkeen et kärsi virheilmoituksista tai puuttuvista ominisuuksista. Olemme apunasi myös kaikissa muissa iPhone huoltoon tai laitteen toiminnallisuuteen liittyvissä asioissa. Tarjolla on nopea ja asiantunteva palvelu viasta riippumatta. Kun valintasi on paikallinen puhelinhuolto iHelp Espoo Mankkaalla, tuet myös paikallista osaamista ja palvelua.

Samsung huolto Espoossa

Nopea Samsung huolto alkuperäisillä varaosilla Espoossa, kuulostaisiko hyvältä? Valitsemalla iHelp Espoon tämä onnistuu. Käytämme Espoon Samsung huolto- ja korjauspalveluissa pääasiassa alkuperäisiä varaosia, poikkeuksena kaikkein vanhimmat mallit joihin alkuperäisiä varaosia ei ole enää saatavilla. Samsung puhelimien huolto aloitetaan nykyään pääasiassa aina takalasin irroituksella, tiesitkö että suurimmassa osassa huoltoja ehjää takalasia ei tarvitse vaihtaa, vaikka muualla usein niin sanotaankin. Kokemustemme mukaan 9/10 huollon yhteydessä tehtävistä takalasin irroituksista onnistuu ehjänä ja vanhan takalasin voi käyttää uudelleen, kunhan käytössä ovat oikeat ja laadukkaat työkalut ja riittävä osaaminen. Kun Samsung korjaus suoritetaan meillä, puhdistamme laitteen sisältä pölyt veloituksetta korjauksen yhteydessä, sinun ei tarvitse siis maksaa siitä erikseen. Mikäli valintasi on Espoon laadukkain Samsung huolto niin tervetuloa iHelp puhelinhuolto Espoo!

iPad huolto ja iPad lasin vaihto Espoossa

iHelp on myös iPad huolto- ja korjausliike Espoossa. Tarjoamme paikan päällä Espoossa iPad lasin- ja näytönvaihdot sekä muut iPad korjaukset mm. akunvaihdot. Kaikki iPad korjaukset tehdään testatuilla ja laadukkailla tarvike osilla. Asioidessasi meillä saat sekä osille että työlle takuun. iPad korjaus on vaativampi kuin iPhone korjaus. Tästä syystä iPad huoltoon on hyvä varata aikaa aina vähintään n.2-4h.

Huomioithan, jos iPad on pahoin vaurioitunut esimerkiksi rungosta, tarjoamme silloin asiakkaillemme vaihtolaitteen iPad korjaustyön sijasta. iPad vaihtolaitteen saapuminen kestää muutamia päiviä. Varastossamme on laaja valikoima varaosia iPad korjauksia varten. Täydennykset varastoon hoituvat keskusvarastoltamme pääasiassa seuraavaksi päiväksi.

iHelp on nopea puhelinhuolto Espoossa

Puhelinhuolto iHelp Espoo tarjoa kaikki älylaite huoltopalvelut. Meiltä Espoon laajimmat puhelin ja tablettihuolto palvelut merkkeinä mm. Apple®, Samsung, Nokia, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi ja Motorola. Asiantunteva ja nopea palvelumme on meille ylpeyden aihe, käytä oma aikasi juuri siihen mihin haluat, kun me keskitymme laitteesi korjaukseen. Voit tehdä etätöitä langattomassa asiakas verkossamme, asioida kaupassa tai vaikka nauttia muutaman tunnin vapaudesta ilman puhelintasi, sinun valintasi!p>

Ota yhteyttä iHelp Espoo myymälään