Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Akun vaihto

84,50

Samsung Galaxy Note 20 Ultra akku ei kestä? Samsung Galaxy Note 20 Ultra akun vaihto nopeasti ja alkuperäisillä Samsung varaosilla. Heikentyneen akun vaihto Samsung Galaxy Note 20 Ultra puhelimeen. iHelp – Samsung huolto toimipisteissämme ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Kameran linssin vaihto

89,00

Samsung Galaxy Note 20 Ultra kameran linssin vaihto alkuperäisillä Samsung varaosilla. Samsung Note 20 Ultra kameran linssin korjaus tehdään linssi kerrallaan, jolloin maksat vain rikkoutuneesta linssistä.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Latauspään vaihto

109,00

Samsung Galaxy Note 20 Ultra latauspään eli latausliittimen vaihto tehdään meillä Samsungin alkuperäisillä varaosilla. Samsung Note 20 Ultra latausliittimen korjaus vaatii aikaa n.2h ja olethan yhteydessä iHelp Samsung huoltoon ennen laitteen tuontia varaosien saatavuuden varmistamiseksi.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Näytön vaihto

699,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G näytön vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Takalasin vaihto

139,00

Samsung Galaxy Note 20 Ultra takalasin vaihto alkuperäisillä Samsung varaosilla. Samsung Galaxy Note 20 Ultra takalasin vaihto ja korjaus vaatii aikaa n.1-2h. Olethan yhteydessä lähimmälle iHelp Samsung huoltopisteelle ennen laitteen tuontia korjaukseen. Samsung Galaxy huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • Kaareville näytöille 34,90€
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

Etkö löytänyt vikaa?

0,00

Puhelimen laaja puhdistus

39,00
 • Puhdistamme puhelimen ulkoisesti
  • Korvakuuloke
  • Mikrofonit
  • Kaiutin
  • AUX- ja latausliitin

Puhelimen tyhjennys

39,00
 • Puhelimen tyhjennys tehdasasetuksille
 • Selvitä ennen tuontia:
  • iPhone/iPad iCloud tunnukset ja salasanat
  • Androidissa yleensä Gmail tunnukset ja salasanat

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G huolto on Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Samsung varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G näytön vaihto tai Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G akun vaihto – iHelp hoitaa Samsung huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Huolto – Akun vaihto

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.