iPad 5 (A1822/A1823)

iPad 5 Lasin vaihto

Alkuperäinen hinta oli: 149,90€.Nykyinen hinta on: 129,90€.

iPad 5 Akun vaihto

129,90

iPad 5 Latausportin vaihto

149,90

iPad panssarilasi asennettuna

35,00
  • iPad panssarilasi asennettuna 35€
  • Laaja valikoima vanhoille ja uusille malleille
  • Asennus veloituksetta!

Apple iPad 5 korjaus
iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelin ja tablethuolloista. Suosituin Apple iPad 5 korjaus on iPad 5 näytön lasin vaihto. Olipa kyseessä sitten iPad 5 näytön lasin korjaus tai iPad 5 akun vaihto – iHelp hoitaa iPad huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPad 5 näytön lasin vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme nopeasti ja edullisesti.
iPad 5 Huolto – Akun vaihto
iPad 5 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden. Korjaus kestää pääsääntöisesti 1vrk!
iPad 5 korjaus
Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPad 5 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.
Suosituimmat iPad 5 korjaustyöt
Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPad 5 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.
Laadukkaat varaosat
iHelp tarjoaa iPad korjauksissaan parhaita tarvike varaosia. Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp iPad huoltoon.
Vuoden takuu huolloille ja varaosille
Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.