Tabletit

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 (3)

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 (2)

Samsung Galaxy Tab S6 (1)

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (1)

Samsung Galaxy Tab S5e (1)

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 (1)

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 (3)

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (1)

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (2)

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 2016 (1)

Samsung Galaxy Tab S 10.5 (3)

Samsung Galaxy Tab S 8.4 (3)

Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 (4)

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (2)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 (2)

Samsung Galaxy Tab A 10.5 (3)

Samsung Galaxy Tab A 9.7 (4)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 (3)

Samsung Galaxy Tab Active 2 (1)

Samsung Galaxy Tab E 9.6 (2)

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (3)

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (1)

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 (2)

Samsung tablet huolto

iHelp on yksi Suomen suurimmista Samsung tablet huoltoa tarjoavista liikkeistä. iHelp Samsung tabletti huolto toimii lähes jokaisessa Suomen suurimassa kaupungissa ja myös pienillä paikkakunnilla! Olipa kyseessä sitten Samsun tablet näytön korjaus tai samsung tablet akun vaihto – iHelp hoitaa Samsung tablet korjaus palvelut nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Samsung tablet näytön korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa.

Samsung tablet korjausliike iHelp

Samsung tabletin huolto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätät, me teemme! Samsung korjaus on yleensä nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Samsung tabletin huolto

Uusiin Samsung tabletteihin kehitetään jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia samsung tablet huolto palveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin tabletin vaurioita rikkoutuneista sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Samsung tablet huolto löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Samsung tablet korjaustyöt

Samsung Tab ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa laitteen näytön ja tehdä tabletin käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Samsung Tab korjaus palvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun laitteen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa Samsung tablet huolto palveluissa alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp Samsung huoltoon. Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.