iPhone 6S

iPhone 6S Näytön- ja lasin vaihto

59,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPhone 6S näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6S huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Akun vaihto

49,90
  • Laadukas iPhone 6S akku
  • Nopea ja edullinen korjaus
  • Korjaus kestää vain 30-90min
  • Lue milloin ja miksi iPhone akun vaihto tehdään!

iPhone 6S Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? iPhone 6S etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Home-näppäimen vaihto

59,00

Puhelimen home-näppäin rikki? iPhone 6S home-näppäimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 6S kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6s Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? iPhone 6S kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Kameran vaihto

79,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? iPhone 6S kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6S huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 6S Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 6S korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Latauspään vaihto

59,90

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? iPhone 6S latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6S korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 6s Rungon vaihto

99,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? iPhone 6S rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6S huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Virta- ja Volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? iPhone 6S virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6S huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen volumenäppäimet rikki tai ei toimi? iPhone 6S volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6S huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6S Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPhone 6S huolto on iPhone 6S näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPhone 6S näytön vaihto tai iPhone 6S akun vaihto – iHelp hoitaa iPhone huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPhone 6S näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPhone 6S Huolto – Akun vaihto

iPhone 6S akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPhone 6S akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPhone 6S korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPhone 6S korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPhone 6S korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPhone 6S korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.