iPhone SE (1st Gen 2015)

Lasikuituinen Suojakalvo iPhone puhelimelle

40,00
 • Kaikkien aikojen kovin ja laadukkain suojakalvo
 • Lasikuituinen rakenne antaa vahvan ja kestävän suojan puhelimellesi
 • iHelpin oma maahantuoma
 • Asennetaan n.10min aikana
 • Saatavilla kaikille iPhone puhelimille
 • Tarkista täältä lähin myymälämme

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

iPhone SE Näytön- ja lasin vaihto (1st Gen 2015)

59,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPhone SE näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone SE huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Akun vaihto

39,90
 • Nopea ja edullinen korjaus
  • Tehdään paikan päällä!
  • n. 30-90min
 • Korjaa käytännössä kaikki akun ongelmat!
 • Laadukas tarvike akku
  • Vuoden takuu!
 • Lue miksi ja milloin iPhone akun vaihto on ajankohtainen!

iPhone SE Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? iPhone SE etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone SE korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Home-näppäimen vaihto

59,00

Puhelimen home-näppäin rikki? iPhone SE home-näppäimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone SE korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Kaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? iPhone SE kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone SE korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Kameran vaihto

59,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? iPhone SE kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone SE huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone SE Korvakaiuttimen vaihto

49,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? iPhone SE korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone SE korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Latauspään vaihto

59,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? iPhone SE latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone SE korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone SE Rungon vaihto

99,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? iPhone SE rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone SE huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Virtanäppäimen vaihto

69,00

Puhelin ei aukea, koska puhelimen virtanäppäin ei toimi? iPhone SE virtanäppäimen vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone SE huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone SE Näytön korjausiHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPhone SE huolto on iPhone SE näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPhone SE näytön vaihto tai iPhone SE akun vaihto – iHelp hoitaa iPhone huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPhone SE näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.iPhone SE Huolto – Akun vaihtoiPhone SE akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPhone SE akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.iPhone SE korjausUusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPhone SE korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.Suosituimmat iPhone SE korjaustyötLuonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPhone SE korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.Laadukkaat varaosatiHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.Vuoden takuu huolloille ja varaosilleKäyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.