iPhone

iPhone huolto ja korjaus

iPhone huolto ja korjaus

iPhone huolto ja korjausliike iHelp löytyy lähes maan joka kolkasta ja olemmekin Suomen suurimpia iPhone korjaus liikkeitä. Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukas, nopea ja valehtelematta Suomen parhain iPhone korjaus kokemus! Jokainen liikkeemme on yrittäjä vetoinen, jolloin sinua palvelevat ihmiset ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen huoltokokemuksen. Suosituimmat korjaustyömme ovat iPhone näytön vaihto tai iPhone akun vaihto jotka tehdään nopeasti ja paikan päällä!

iPhone huolto alkuperäisillä varaosilla

Puhelimet kehittyvät ja niin mekin! Surffaamme iPhone korjaustöiden aallonharjalla tarjoten asiakkaillemme aina tuoreinta teknologiaa ja tietoa. Pidämme iPhone korjaus mallistomme ajantasalla ja tarjoamme lähes poikkeuksetta nopeiten uusimpien iPhone mallien korjauspalvelut. Kauttamme saat Apple korjaustyöt alkuperäisillä varaosilla tai halutessasi parhaimmilla tarvikeosilla. Luonnollisesti annamme työlle sekä osalle takuun. iHelpin laadukas ja nopea puhelinhuolto löytyy ympäri Suomen.

iPhone Näytön vaihto

iPhonen näytön vaihto on palveluistamme selkeästi suosituin iPhone huolto työ. iPhone näytön korjaus tehdään lähes poikkeuksetta n.1h aikana Oulu, Espoo, Vaasa, Jyväskylä sekä lukuisissa muissa huoltoliikkeissämme. iPhone näytön vaihto suoritetaan ammattilaisten toimesta nopeasti, mutta laadukkaasti.

iPhone Akun vaihto

Suomen kesä on lyhyt ja vähä luminen, jolloin kylmyys on usein iPhonen akun riesana. Kylmä ilmasto aiheuttaa iPhonen akun vaihtoja varsinkin talvisin.  iPhone akun vaihto on meillä mahdollista tehdä tarvike kuin alkuperäisellä akulla. iPhone akun vaihto tehdään pääasiallisesti n.1h aikana.

iPhone Takalasin vaihto

iPhone takalasi rikki? No panic! iPhone takalasin vaihto tehdään nopeasti ja laadukkailla varaosilla!

iPhone Kameran vaihto

iPhone kamera rikki? iPhone kameran vaihto tehdään nopeasti ja laadukkailla varaosilla jopa odottaessa. Pian kuvat ovat taas kirkkaita ja teräviä!

Vuoden takuu varaosille ja huolloille

Käyttämämme varaosat iPhone huolto ja korjaus töissä ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin palveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja työn.