iHelp Lojo

Laurinkatu 1A, 08100 Lojo
I samarbete med: EVIFIN OY

Öppettider

Mån-Fre 9.00-16.30

Telefonreparation och iPhone service Lojo

iHelp är en lokal telefonservice som finns i Lojo. iHelps mest populära service är iPhone skärm- och batteribyte. Vi reparerar telefoner av många olika märken, till exempel Samsung, trots att vårt namn hänvisar till iPhone service. Samsung service och reparation görs i huvudsak med originaldelar. De mest populära Samsung reparationerna i Lojo är skärm- och batteribyte. Dessa reparationer görs på plats i Lojo, ofta på ca en timme. Vi har också ett brett urval av reservdelar till andra märkens skärmreparation och batteribyte

iPhone service och reparation

iPhone service och reparation görs i Lojo, ofta på ca en timme eller till och med medan du väntar. Telefonreparatörerna i Lojo är Apple®-certifierade tekniker, som erbjuder högkvalitativ service. Våra kunder får välja om de vid iPhone service vill ha tredjepartsdelar eller äkta Apple® reservdelar. Om du vill en mer förmånlig service som ändå är bra, välj då tredjepartsdelar!

Om du vill ha reservdelar av väldigt hög kvalitet till din iPhone, välj då service med äkta Apple®-reservdelar! I vår butik får du välja hurudan sorts iPhone service du vill ha, visst bra?

Trots att vårt namn hänvisar till iPhone, så erbjuder vi många andra reparationstjänster i vår butik. Läs mer nedan!

Samsung service Lojo

Snabb service i Lojo med Samsung originaldelar. Nästan alla reparationer görs med originaldelar, med undantag för vissa äldre modeller som det inte längre tillverkas reservdelar till. Telefonservice i Lojo tar oftast ungefär en timme. Vissa Samsung reparationer är mer krävande, så man kan behöva reservera lite längre tid ibland.

De mest populära Samsung reparationerna vi gör är skärmbyte och ackubyte. Vi har många reservdelar färdigt i lager, och om vi är tvungna att beställa från centrallagret får vi ofta nya reservdelar redan tills nästa dag. Vi strävar till att vara Lojos snabbaste Samsung service och att alltid erbjuda ett högkvalitativt slutresultat. Då reparationen görs hos oss behöver man inte oroa sig för tilläggskostnader om enheten är dammig på insidan. Varmt välkommen till telefonservicen i Lojo!

Snabbaste telefonservicen i Lojo

Vi vågar påstå att vi är den snabbaste telefonreparatören i Lojo. Även om vi är snabba så betyder det inte att vi prutar på kvaliteten – vi är noggranna och kunniga. Vi stressar inte i fel ögonblick eller erbjuder dåliga lösningar till kunder. Vare sig du behöver skärmbyte eller ackubyte så hjälper vi dig med all vår yrkeskunskap och våra verktyg. Du är varmt välkommen på telefonservice hos iHelp Lojo! Vi reparerar även följande märken: iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Huawei, Xiaomi, Honor, Motorola, Nokia, Sony

iPad glasbyte och iPad service

Även om vi i huvudsak reparerar telefoner, så gör vi också en hel del iPad-reparationer. iPad service görs med högkvalitativa reservdelar och gedigen kompetens. iPad service kräver mer tid än telefonservice, i genomsnitt tar ett iPad glasbyte ca 6h. Du behöver alltså inte gå länge utan din tablett, utan får tillbaka den snabbt. Lojo snabbaste iPad service hittar du hos iHelp!

Om en iPad har fler problem än att glaset är sprucket, så krävs det ofta en bytesenhet. Vi erbjuder marknadens snabbaste iPad bytesenhetstjänst, du får en fabriksrenoverad enhet på några dagar.

Ta Kontakt iHelp Lojo