iHelp Huittinen

Risto Rytin katu 31, 32700 Huittinen
Yhteistyössä: Huittisten Sähkötekniikka Oy

Aukioloajat

Ma 9.00-17.00
Ti Suljettu
Ke-Pe 9.00-17.00
La 10.00-13.00

Ota yhteyttä

Puhelimen korjaus ja iPhone huolto Huittinen

iPhone huolto ja korjaus Huittisissa. iPhone näytön vaihto tai iPhone akun vaihto onnistuu meiltä paikanpäällä, jopa odottaessa! Olemme nopea puhelinhuolto Huittisissa, joka tarjoaa laajat puhelimen korjaus palvelut paikanpäällä. Nimestä voisi luulla, että tekisimme vain Appleen liittyviä korjauksia, mutta tämä ei pidä paikkansa. Samsung huolto ja korjaus Huittisissa onnistuu yhtä näppärästi. Meiltä saat puhelimen korjausta lähes joka merkille ja mallille, tervetuloa!

iPhone korjaus- ja huolto Huittinen

iPhonen näytön vaihto tai iPhone akun vaihto onnistuu Huittisen huoltopisteellämme nopeasti. iPhone näytön korjaus ja akun vaihto tehdään AINA paikanpäällä, jopa odottaessa tai vaikka kauppareissun yhteydessä! Puhelinhuoltomme sijaitsee Huittisen keskustassa, joka on täysin omistautunut puhelimen korjaus palveluihin. Selkeästi suosituin palvelumme on iPhone huolto, mutta heti seuraavana nostaa päätään Samsung huolto ja korjaus. Olipa tarpeesi mikä tahansa puhelinhuolto, kysy lisää joko soittamalla tai tulemalla paikanpäälle. Lue lisää muista palveluistamme alempaa.

Samsung huolto Huittinen

iHelpin Samsung huolto Huittinen käyttää Samsung korjauksissa alkuperäisiä Samsung varaosia. Yleisimmät korjaukset ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin huoltoon. Mikäli taas Samsung akku on heikentynyt ja kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.

Samsung puhelimien ja tablettien huoltoon liittyvissä ongelmissa voit soittaa tai marssia suoraan liikkeeseemme, autamme sinua parhaamme mukaan! Meillä on laaja varasto varaosia liikkeessämme, joten usein esimerkiksi Samsung näytön vaihto onnistuu samalle päivälle. Myös puhelimen tai tabletin akun vaihto onnistuu hetkessä Huittisen liikkeessämme. Yleensä selviämme puhelimen korjauksissa noin tunnissa, mutta joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 2 - 4 tuntia. Tervetuloa!

iPad huolto ja korjaus Huittinen

iPad huolto ja korjaus onnistuu meillä Huittisen toimipisteellä. Tarjoamme paikallisesti iPad lasin vaihto- ja näytön korjaus palvelut. iPad lasin vaihto on yllättävän työläs ja vaatiikin aikaa yleensä enemmän kuin esimerkiksi puhelimen korjaus. Tarvittavia iPad varaosia säilytämme laajalti hyllyssä, mutta mikäli osaa ei löytyisikään hyllystä saamme tarvittavat varaosat nopeasti keskusvarastoltamme, yleensä jo seuraavalla päivälle. Tarjoamme nopean iPad lasin vaihto palvelun sekä muut iPad korjaukset laadukkailla varaosilla, tervetuloa!

iHelp on Huittisten nopein puhelinhuolto

Huittisten nopein puhelinhuolto iHelp takaa sinulle laadukkaan ja käyttöä kestävän puhelinhuolto kokemuksen. Annamme työlle ja varaosille takuun, koska käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme. Useimmissa merkeissä ja malleissa voimme tarjota alkuperäisiä valmistajan varaosia! Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa.
Huom! Kun tuot laitteesi meille esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon liikkeeseemme, tarvitsemme korjausta varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuuden sekä ennen, että jälkeen puhelimen korjausta. Mikäli haluat varmistua laitteen korjaukseen kuluvasta ajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan liikkeeseemme. iHelp Huittisen muut puhelinhuolto palvelut ovat; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto


 

Ota yhteyttä iHelp Huittisten myymälään