Huawei Honor Play

Huawei Honor Play Näytön- ja lasin vaihto

179,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Honor Play näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Honor Play huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Honor Play Akun vaihto

89,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Honor Play akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor Play huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Etukameran vaihto 16M

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor Play etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Etukameran vaihto 2M

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor Play etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Kaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor Play kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Kameran linssin vaihto

49,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Honor Play kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Kameran vaihto

89,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor Play kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor Play huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor Play korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Latauspään vaihto

59,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Honor Play latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Rungon vaihto

59,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? Huawei Honor Play rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor Play huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Honor Play värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor Play korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Virta- ja volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Honor Play virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor Play huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor Play Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Honor Play huolto on Huawei Honor Play näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Honorn varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Honor Play näytön vaihto tai Huawei Honor Play akun vaihto – iHelp hoitaa Honor huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Honor Play näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Honor Play Huolto – Akun vaihto

Huawei Honor Play akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Honor Play akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Honor Play korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Honor Play korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Honor Play korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Honor Play korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.