iHelp Kokkola

Kustaa Aadolfinkatu 3, 67100 Kokkola
Yhteistyössä: Bittikulma

Aukioloajat

Ma-Pe 10.30-16.00

Ota yhteyttä

Puhelimen näytön vaihto ja iPhone huolto Kokkola

iHelp Kokkola on paikallinen puhelinhuolto, jonka ydinosaamista ovat iPhone huolto ja korjaus. Meillä esimerkiksi iPhone näytön on mahdollista tehdä joko alkuperäisellä Apple® varaosalla tai tarvikeosalla, sinä päätät valitsetko edullisemman vai laadukkaan vaihtoehdon. 

Meiltä onnistuu lähes puhelimen kuin puhelimen korjaus Kokkolan pisteellä. Samsung huoltomme on kasvanut vuosi vuodelta ja nykyisin tarjoamme Samsung korjauspalvelut lähes jokaiselle puhelimelle tai tabletille. Yleisimpiä Samsungin korjaus toimenpiteitä ovat Samsung näytön vaihto ja akun vaihto.

iPhone huolto Kokkola

iPhone huolto ja korjaus Kokkolassa halutessasi alkuperäisillä Apple® varaosilla! Miltä kuulostaisi iPhone näytön vaihto ilman virheilmoituksia tai ominaisuuksien menetyksiä? Olethan tietoinen, että iPhone 11 sarjasta alkaen laite antaa virheilmoituksia tai jopa ominaisuuksien menetyksiä, ellei laite ole huollettu Applen myöntämillä oikeuksilla ja varaosilla? iPhone korjaus Kokkolan toimipisteellämme on asiakkaamme valittavissa tehdäänkö se edullisemmilla tarvike osilla vai Applelta tulleilla varaosilla jolloin kytkemme sen myös Applen järjestelmiin kuten kuuluu. Liikkeemme asentajat ovat Applen sertifioimia, jolloin voit olla varma käytettävien varaosien, työkalujen ja asentajien pätevyydestä! 

Samsung huolto Kokkolassa

Vaikka nimemme viittaa vahvasti iPhone puhelimien huoltoon, olemme paikallinen puhelinhuolto lähes kaikille merkeille ja malleille! Samsung puhelimien korjaus on meidän toinen kulmakivemme iPhonen korjauksien yhteydessä. iHelpin päämääränä on tarjota laadukas puhelinhuolto kokemus ja ennenkaikkea laadukasta palvelua asiakkaillemme. Juuri siksi käytämme Samsung huoltotöissä lähes poikkeuksetta Samsungin alkuperäisiä varaosia. Suosituimpia Samsung huolto palveluitamme ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto, jotka tehdään Kokkolan liikkeessämme noin yhden tunnin aikana. Jotkut mallit voivat vaatia hieman pidempää aikaa, koska emme halua hötkyillä väärässä paikassa puhelimen korjausta tehdessämme. Siksipä meillä ei ole vakiona, että esimerkiksi puhelimen takalasi tulisi vaihtaa joka huollon yhteydessä, kuten joillakin muilla. Tule ja koe itse Kokkolan paras puhelinhuolto!

 

Tablethuolto Kokkolassa

Emme ole pelkästään puhelinhuolto, vaan korjaamme myös tabletit. Meidän tablethuolto Kokkolassa tarjoaa nopean ja edullisen vaihtoehdon tabletin korjaukselle. Yleisimpiä tablethuoltojamme ovat iPad huolto ja korjaus, sekä Samsung tabletin huolto. Näiden merkkien yleisimpiä korjaustöitä ovat iPad lasin vaihto ja Samsung tabletin akun vaihto. Nämä onnistuvat meillä lähes poikkeuksetta samalle päivälle, mutta aikaa pitää varata hieman enemmän kuin puhelimen huoltoon. Mikäli varaosaa ei olisi suoraan hyllyssämme, saamme sen usein jo seuraaville päiville.

 

Olemme nopein puhelinhuolto Kokkolassa

Tämä on kova väite, koska emme pyri aina olemaan pelkästään nopein vaan samalla laadukkain! Näitä tärkeämpää on kuitenkin, että ei hötkyillä väärissä paikoissa tai aleta tutkimaan netistä miten tämä korjattaisiinkaan. Tarjoamme aina laadukasta ja samalla nopeaa puhelinhuoltoa Kokkolassa, olet lämpimästi tervetullut kokemaan sen itse!

 

Ota yhteyttä iHelp Kokkolan myymälään