Huawei P10

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei P10 Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei P10 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P10 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei P10 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei P10 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 kameran linssin vaihto

49,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei P10 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 Kameran vaihto

99,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei P10 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P10 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P10 korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei P10 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 kuulokeliittimen vaihto

69,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? Huawei P10 kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P10 Latausliittimen vaihto

79,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei P10 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P10 Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei P10 värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P10 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P10 Virta- ja volyymiflexin vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei P10 virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P10 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 40€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Huawei P10 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei P10 huolto on Huawei P10 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei P10 näytön vaihto tai Huawei P10 akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei P10 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei P10 Huolto – Akun vaihto

Huawei P10 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei P10 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei P10 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei P10 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei P10 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei P10 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.