iPhone 5C

iPhone 5C Näytön- ja lasin vaihto

49,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPhone 5C näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5C huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Akun vaihto

39,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? iPhone 5C akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 5C huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Etukameran vaihto

49,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? iPhone 5C etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5C korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Home-näppäimen vaihto

49,00

Puhelimen home-näppäin rikki? iPhone 5C home-näppäimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 5C korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Kaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 5C kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 5C korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Kameran vaihto

49,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? iPhone 5C kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 5C huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 5C Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? iPhone 5C latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 5C korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 5C Rungon vaihto

99,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? iPhone 5C rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 5C huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 5C Virtanäppäimen vaihto

69,00

Puhelin ei aukea, koska puhelimen virtanäppäin ei toimi? iPhone 5C virtanäppäimen vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 5C huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • Kaareville näytöille 34,90€
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

iPhone 5C Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPhone 5C huolto on iPhone 5C näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPhone 5C näytön vaihto tai iPhone 5C akun vaihto – iHelp hoitaa iPhone huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPhone 5C näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPhone 5C Huolto – Akun vaihto

iPhone 5C akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPhone 5C akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPhone 5C korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPhone 5C korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPhone 5C korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPhone 5C korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.