Xiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite (8)

Xiaomi Mi 10 5G (9)

Xiaomi Mi 10 Lite 5G (10)

Xiaomi Mi 10T Lite 5G (10)

Xiaomi Mi 10T Pro 5G (10)

Xiaomi Mi 8 (8)

Xiaomi Mi 9 (10)

Xiaomi Mi 9T (11)

Xiaomi Mi 9T Pro (8)

Xiaomi Mi A1 (9)

Xiaomi Mi A2 (8)

Xiaomi Mi Max 3 (8)

Xiaomi Mi Note 10 (8)

Xiaomi Mi Note 10 Pro (8)

Xiaomi Poco M3 Pro 5G (13)

Xiaomi Pocophone F1 (8)

Xiaomi Redmi 4X (8)

Xiaomi Redmi 5 Plus (9)

Xiaomi Redmi 6 (8)

Xiaomi Redmi 8 (8)

Xiaomi Redmi 8A (8)

Xiaomi Redmi 9A (8)

Xiaomi Redmi Note 10 5G (12)

Xiaomi Redmi Note 10 Pro (12)

Xiaomi Redmi Note 11 (11)

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (10)

Xiaomi Redmi Note 5A Prime (9)

Xiaomi Redmi Note 7 (8)

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (8)

Xiaomi Redmi Note 8T (8)

Xiaomi Redmi Note 9 (8)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (10)

Xiaomi Redmi Note 9T 5G (12)

Xiaomi huolto

Xiaomi huolto iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinvalmistajan huoltopalveluista. Päätavoitteemme on tarjota nopeita, vaivattomia ja monipuolisia huoltopalveluita asiakkaillemme vahingon sattuessa. Hinnoittelumme on kiinteä jokaiselle huoltotoimenpiteelle puhelimen vaurioiden laajuudesta riippumatta. Xiaomi korjaustyöt saat iHelpiltä edullisesti ja nopeasti koko Suomen laajuisesti. Voit tarkistaa tarvittavien varaosien saatavuuden soittamalla tai laittamalla suoraa viestiä lähimmälle huoltopisteelle. Pidämme varastossa aina kattavan määrän varaosia, joten huolto hoituu lähes poikkeuksetta myös ilman ajanvarausta.

Laadukas Xiaomi huolto

Puhelimien ominaisuudet laajenevat jatkuvasti ja tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seurantaa. iHelp haluaa tarjota asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia Xiaomi korjaus palveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Ammattilaisemme on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin vikoja puhelimen sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneeseen älypuhelimen runkoon. iHelpin laadukas ja monipuolinen Xiaomi huolto löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Xiaomi korjaus palvelut

Puhelimen ulkoiset osat, kuten takalasi, runko ja näyttö ovat erityisen herkkiä pienille arjen tapaturmille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien lasinsirpaleiden vuoksi. Suosituimmat Xiaomi huolto palvelut ovat puhelimen näytön vaihto ja akun vaihto. Akun vaihdon aika koittaa, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Xiaomi korjausliike iHelp

iHelpiltä saat kaikki mobiili- ja tabletlaitteisiin liittyvät palvelut saman katon alta. Vahingon sattuessa huollamme laitteet joustavasti toimipisteissämme ympäri Suomea nopeasti ja edullisesti. Palvelumme on loistava ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille, joissa työntekoa tehostetaan monipuolisesti erilaisilla mobiililaitteilla. iHelpin Xiaomi huolto pitää huolen, että laitteesi on aina käytössä.

Vuoden takuu varaosille ja huolloille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin Xiaomi korjaus palveluille vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja huoltotyön.

iHelp Xiaomi huoltopisteet Suomessa

Katso lähimmän iHelp puhelinhuolto yhteystiedot ja sijainti täältä