OnePlus 3T

Lasikuitu Suojakalvo OnePlus puhelimelle asennettuna

40,00
 • iHelpin maahantuoma uutuus
 • Kaikille OnePlus puhelimille!
 • Tarttuu ja pysyy kaarevillakin näytöillä
 • Näytön sormenjälkitunnistin toimii tämän läpi
 • Asennus kestää n.10-15min
 • Lähin myymälämme löytyy täältä

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

OnePlus 3T Näytön- ja lasin vaihto

229,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? OnePlus 3T näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3T huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Akun vaihto

69,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? OnePlus 3T akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 3T huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? OnePlus 3T etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? OnePlus 3T kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Kameran vaihto

59,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? OnePlus 3T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 3T Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 3T korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Latauspään vaihto

59,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? OnePlus 3T latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3T korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 3T Rungon vaihto

79,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? OnePlus 3T rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3T huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Sormenjälkilukijan vaihto

59,00

Puhelimen sormenjälkilukija rikki tai ei tunnista sormenjälkeä? OnePlus 3T sormenjälkilukijan vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Virta- ja volumenäppäinten vaihto

59,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? OnePlus 3T virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3T huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3T Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin OnePlus 3T huolto on OnePlus 3T näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä OnePlus varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten OnePlus 3T näytön vaihto tai OnePlus 3T akun vaihto – iHelp hoitaa OnePlus huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. OnePlus 3T näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

OnePlus 3T Huolto – Akun vaihto

OnePlus 3T akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! OnePlus 3T akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

OnePlus 3T korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen OnePlus 3T korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat OnePlus 3T korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat OnePlus 3T korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.