iHelp Kuusamo

Jatatie 18, 93600 Kuusamo
Yhteistyössä: Kairan X-Partner Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 8.30-16.30

Ota yhteyttä

Samsung huolto ja iPhone huolto Kuusamossa

Olemme erikoistuneet täysin lähes kaikkien merkkien tablet- ja puhelinhuoltoon Kuusamon toimipisteellämme. Tarjoamme laadukasta puhelimen korjausta ja huoltoa paikan päällä liikkeessämme. iHelp Kuusamon suosituimmat palvelut ovat iPhone huolto ja Samsung puhelimen korjaus Kuusamossa. Näistä taas yleisimpiä korjaustöitä Kuusamossa ovat iPhone ja Samsung näytön vaihto. Meillä on ilo tarjota puhelinhuoltoa joko edullisemmilla tarvikeosilla tai alkuperäisillä varaosilla Kuusamossa, sinä päätät!

iPhone korjaus ja Samsung huolto Kuusamossa

iPhone huolto ja Samsung korjaus Kuusamon liikkeessämme ovat meille arkipäivää. Yleisimpiä korjaustöitä Kuusamon liikkeessä ovat iPhone- ja Samsung näytön vaihto. iPhone- ja Samsung huoltoon meillä löytyy laaja varasto varaosia, mutta mikäli tarvittavaa osaa ei olisi hyllyssä, saisimme sen jopa seuraavalla arkipäivälle.
Meillä on mahdollisuus tarjota iPhone huolto alkuperäisillä Apple® varaosilla, että tarvikeosilla. Muissa merkeissä meillä on lähes aina käytössä vain valmistajan alkuperäisiä varaosia. Kysy lisää iPhone ja Samsung korjaus palveluistamme soittamalla tai asioimalla liikkeessämme. Mikäli kaipaat laadukasta ja nopeaa puhelinhuoltoa Kuusamossa, soita tai tule suoraan liikkeeseemme, tervetuloa!

Kuusamon nopein puhelinhuolto iHelp

Yleisimmät puhelinhuoltomme ovat näytön- ja akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin korjaukseen. Jos laitteen akku kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.Ongelmin esiintyessä, voit marssia suoraan liikkeeseemme tai soittaa kysyäksesi neuvoa. 
Meillä on varastossa laaja määrä erilaisia puhelimen ja tabletin varaosia, joten tablet- tai puhelinhuolto onnistuu jopa odottaessa tai samalle päivälle. Joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 3 – 4 tuntia, mutta useimmat menevät tuntiin. Kun tuot laitteesi meille Kuusamoon esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuuden sekä ennen huoltoa, että sen jälkeen.

Tablethuolto Kuusamo

iHelpin puhelin- ja tablethuollossa noudattamamme periaatteet takaavat sinulle laadukkaan, käyttöä kestävän puhelin- ja tablethuollon. Annamme työlle ja varaosille luonnollisesti takuun. Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme, usein alkuperäisiä valmistajan varaosia! Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa. 
Kuusamon puhelin- ja tablethuolto iHelp korjaa kaikki isot merkit ja mallit ja suurin osa laitteista saadaan valmiiksi jopa tunnissa. Laitemallista riippuen jotkut vaativat kuitenkin useamman tunnin huoltoajan. 
Meiltä löydät huoltopalvelut mm. iPhone, iPad, Samsung, Motorola, Sony, Huawei, OnePlus, Honor ja Nokia.

Ota yhteyttä iHelp Kuusamon myymälään