Samsung Galaxy A51

Lasikuituinen Suojakalvo Samsung puhelimille

40,00
 • Tarttuu kaareviinkin näyttöihin!
 • Kaikkien aikojen kovin ja laadukkain suojakalvo Samsung puhelimeen
 • Sormenjälkilukijat toimivat tämän läpi
 • Asennetaan n.10min aikana
 • Tarkista täältä lähin myymälämme

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Samsung Galaxy A51 Näytön vaihto

139,90

Samsung Galaxy A51 Akun vaihto

69,90

Samsung Galaxy A51 Latauspään vaihto

79,90

Samsung Galaxy A51 Takalasin vaihto

69,90

Samsung Galaxy A51 Kameran linssin vaihto

49,90

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Samsung Galaxy A51 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Samsung Galaxy A51 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 39,90€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Samsung Galaxy A51 Etukameran vaihto

99,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy A51 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Samsung Galaxy A51 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy A51 Kaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy A51 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Samsung Galaxy A51 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy A51 Kameran vaihto

109,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy A51 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Samsung Galaxy A51 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Samsung Galaxy A51 Korvakaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Samsung Galaxy A51 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Samsung Galaxy A51 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Samsung Galaxy A51 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Samsung Galaxy A51 huolto on Samsung Galaxy A51 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Samsung varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Samsung Galaxy A51 näytön vaihto tai Samsung Galaxy A51 akun vaihto – iHelp hoitaa Samsung huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Samsung Galaxy A51 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Samsung Galaxy A51 Huolto – Akun vaihto

Samsung Galaxy A51 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Samsung Galaxy A51 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Samsung Galaxy A51 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Samsung Galaxy A51 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Samsung Galaxy A51 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Samsung Galaxy A51 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.