Huawei P30 Lite

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
  • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
    • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
    • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei P30 Lite Näytön- ja lasin vaihto

159,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei P30 Lite näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei P30 Lite Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei P30 Lite akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Takakameran vaihto 2MP

79,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Lite kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Takakameran vaihto 48MP

99,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Lite kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Takakameran vaihto 8MP

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Lite kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Takalasin vaihto

69,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei P30 Lite takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Etukameran vaihto

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Lite etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei P30 Lite korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei P30 Lite kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Lite korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei P30 Lite korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Lite korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei P30 Lite latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Lite korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Virta- ja volumenäppäinten vaihto

69,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei P30 Lite virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Lite huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Lite Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei P30 Lite huolto on Huawei P30 Lite näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei P30 Lite näytön vaihto tai Huawei P30 Lite akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei P30 Lite näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei P30 Lite Huolto – Akun vaihto

Huawei P30 Lite akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei P30 Lite akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei P30 Lite korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei P30 Lite korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei P30 Lite korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei P30 Lite korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.