iPad Mini 5

iPad Mini 5 näytön- ja lasin vaihto

289,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPad Mini 5 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPad Mini 5 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPad panssarilasi asennettuna

35,00
  • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
    • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
    • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

iPad Mini 5 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPad Mini 5 huolto on iPad Mini 5 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPad Mini 5 näytön vaihto tai iPad Mini 5 akun vaihto – iHelp hoitaa iPad huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPad Mini 5 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPad Mini 5 Huolto – Akun vaihto

iPad Mini 5 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPad Mini 5 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPad Mini 5 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPad Mini 5 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPad Mini 5 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPad Mini 5 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.