Motorola Moto G100 5G

Motorola G100 5G Latauspään vaihto

99,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Motorola G100 5G Latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Motorola G100 5G korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Motorola G100 5G Näytön vaihto

199,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Motorola G100 5G näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Motorola G100 5G huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Motorola G100 5G Takalasin vaihto

99,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Motorola G100 5G takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Motorola G100 5G huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Motorola Moto G100 5G Kameran linssin vaihto 16MP

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Motorola Moto G100 5G kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Motorola Moto G100 5G korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Motorola Moto G100 5G Kameran linssin vaihto 2MP

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Motorola Moto G100 5G kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Motorola Moto G100 5G korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Motorola Moto G100 5G Kameran linssin vaihto 64MP

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Motorola Moto G100 5G kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Motorola Moto G100 5G korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • Kaareville näytöille 34,90€
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Useampi vika, haluan tarjouksen korjauksesta

0,00
 • Laitteessa useampi vika? Me laskemme niille hinnan! 🙂
 • Korjaus on lähes aina halvempaa kuin uusi tai käytetty laite
 • Pyydä tarjous lähimmästä iHelpistä

Etkö löytänyt vikaa?

0,00

Puhelimen laaja puhdistus

39,00
 • Puhdistamme puhelimen ulkoisesti
  • Korvakuuloke
  • Mikrofonit
  • Kaiutin
  • AUX- ja latausliitin

Puhelimen tyhjennys

39,00
 • Puhelimen tyhjennys tehdasasetuksille
 • Selvitä ennen tuontia:
  • iPhone/iPad iCloud tunnukset ja salasanat
  • Androidissa yleensä Gmail tunnukset ja salasanat

Motorola Moto G100 5G Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Motorola Moto G100 5G huolto on Motorola Moto G100 5G näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Motorolan varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Motorola Moto G100 5G näytön vaihto tai Motorola Moto G100 5G akun vaihto – iHelp hoitaa Motorola huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Motorola Moto G100 5G näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Motorola Moto G100 5G Huolto – Akun vaihto

Motorola Moto G100 5G akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Motorola Moto G100 5G akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Motorola Moto G100 5G korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Motorola Moto G100 5G korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Motorola Moto G100 5G korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Motorola Moto G100 5G korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.