Huawei Honor View 20

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei Honor View 20 Näytön- ja lasin vaihto

169,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Honor View 20 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Honor View 20 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Honor View 20 Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Honor View 20 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor View 20 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Takalasin vaihto

69,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei Honor View 20 takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor View 20 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor view 20 Etukameran vaihto

79,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor View 20 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Kaiuttimen vaihto

79,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor View 20 kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Honor View 20 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 kameran vaihto

109,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Honor View 20 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor View 20 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Honor View 20 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Honor View 20 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Honor View 20 Värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei Honor View 20 värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Honor View 20 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Puhelimen suojakalvo asennettuna

29,00
 • PARAS SUOJAKALVO PUHELIMELLE ASENNETTUNA
  • Kirkas- ja mattapintainen 29€
  • UUTUUS LASIKUITUKALVO 39,90€ 
   • Pysyy tiukasti kaarevissakin puhelinmalleissa
  • Tietoturva ominaisuus 34,90€
  • Tableteille 39€
  • Tietokoneille 39€
  • Lue lisää näistä alempaa ja blogistamme!

Huawei Honor View 20 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Honor View 20 huolto on Huawei Honor View 20 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Honorn varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Honor View 20 näytön vaihto tai Huawei Honor View 20 akun vaihto – iHelp hoitaa Honor huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Honor View 20 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Honor View 20 Huolto – Akun vaihto

Huawei Honor View 20 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Honor View 20 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Honor View 20 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Honor View 20 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Honor View 20 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Honor View 20 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.