Honor

Honor X8 5G (2)

Honor 90 Lite 5G (2)

Honor 90 5G (2)

Honor Magic 5 Lite (1)

Huawei Honor View 20 (17)

Huawei Honor View 10 (10)

Huawei Honor Play (19)

Huawei Honor 20 Pro (21)

Huawei Honor 20 (20)

Huawei Honor 20 Lite (19)

Huawei Honor 10 (18)

Huawei Honor 10 Lite (17)

Huawei Honor 9 (17)

Huawei Honor 9 Lite (17)

Huawei Honor 9A (8)

Huawei Honor 9X Pro (9)

Huawei Honor 9X (19)

Huawei Honor 9X Lite (8)

Huawei Honor 8 Pro (17)

Huawei Honor 8 (12)

Huawei Honor 8 Lite (12)

Huawei Honor 8A (14)

Huawei Honor 8S (19)

Huawei Honor 8X (16)

Huawei Honor 7A (8)

Huawei Honor 7 (9)

Huawei Honor 7S (16)

Huawei Honor 7X (8)

Huawei Honor 7 Lite (8)

Huawei Honor 6X (9)

Huawei Honor 6A (9)

Honor huolto

iHelpin Honor huolto on yksi Suomen suurimmista Honor puhelin huolto palveluita tarjoavista liikkeistä. Tavoitteenamme on tarjota miellyttävä, nopea ja asiakaslähtöinen palvelu jokaisen asiakkaamme kohdalla. Hinnoittelumme on kiinteä jokaiselle huoltotoimenpiteelle puhelimen vaurioiden laajuudesta riippumatta. iHelp tekee kaikki Honor korjaus palvelut edullisesti ja nopeasti.

Laadukas Honor huolto

Puhelimien ominaisuudet laajenevat jatkuvasti ja tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seurantaa. iHelp haluaa tarjota asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia puhelimien huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Ammattilaisemme on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin vikoja puhelimen sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneeseen älypuhelimen runkoon. iHelpin laadukas ja monipuolinen Honor huolto löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Honor korjaus palvelut

Puhelimen ulkoiset osat, kuten takalasi, runko ja näyttö ovat erityisen herkkiä pienille arjen tapaturmille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien lasinsirpaleiden vuoksi. Suosituimmat Honor huoltopalvelut ovat puhelimen näytön vaihto ja akun vaihto. Akun vaihdon aika koittaa, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Honor puhelinkorjaamo iHelp

Suosittelemme varmistamaan varaosien saatavuuden soittamalla tai laittamalla suoraa viestiä lähimmälle Honor puhelinhuolto liikkeellemme. Pidämme keskusvarastossa aina kattavan määrän varaosia, joten Honor korjaus hoituu lähes poikkeuksetta nopeasti. Mikäli laitteesi takuu on voimassa informoithan meitä siitä jotta voimme tarjoa palvelua, että takuu jatkuu huollon jälkeen.

Honor korjaus takuulla

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin Honor korjaus palveluille vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja huoltotyön.