Huawei Nova 5T

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
  • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
    • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
    • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei Nova 5T Näytön- ja lasin vaihto

149,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Nova 5T näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Nova 5T Akun vaihto

89,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Nova 5T akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Takakameran vaihto (16MP Laajakuva)

89,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Takakameran vaihto 2M

89,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Takalasin vaihto

69,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei Nova 5T takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Etukameran vaihto

89,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Nova 5T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Nova 5T korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Nova 5T kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Nova 5T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T kameran vaihto 48M

89,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Nova 5T huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Nova 5T korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Nova 5T korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Nova 5T latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Nova 5T korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Nova 5T Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Nova 5T huolto on Huawei Nova 5T näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Nova 5T näytön vaihto tai Huawei Nova 5T akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Nova 5T näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Nova 5T Huolto – Akun vaihto

Huawei Nova 5T akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Nova 5T akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Nova 5T korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Nova 5T korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Nova 5T korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Nova 5T korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.