iPad Air

Etusivu » Huolto hinnasto » iPad » iPad Air

iPad Air Lasin vaihto

149,00

iPadin näytön lasi rikki tai säröillä? iPad Air lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPad Air huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPad Air Akun vaihto

199,00

iPad Air ei lataa tai iPad sammuilee? iPad Air akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPad Air huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPad Air Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPad Air huolto on iPad Air näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPad Air näytön vaihto tai iPad Air akun vaihto – iHelp hoitaa iPad huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPad Air näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPad Air Huolto – Akun vaihto

iPad Air akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPad Air akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPad Air korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPad Air korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPad Air korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPad Air korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.