iPad Air (A1475/A1476)

iPad Air Lasin vaihto

129,90

iPad Air Akun vaihto

129,90

iPad panssarilasi asennettuna

35,00
  • iPad panssarilasi asennettuna 35€
  • Laaja valikoima vanhoille ja uusille malleille
  • Asennus veloituksetta!

iPad Air Näytön korjaus
iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Apple iPad Air korjaus on iPad Air näytön lasin korjaus. Olipa kyseessä sitten iPad Air näytön vaihto tai iPad Air akun vaihto – iHelp hoitaa iPad huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPad Air näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.
iPad Air Huolto – Akun vaihto
iPad Air akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPad Air akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.
Apple iPad Air korjaus
Uusiin iPadeihin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPad Air korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.
Suosituimmat Apple iPad Air korjaustyöt
Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja runko ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa iPadin näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPad Air korjauspalvelut ovat lasin vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun laitteen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.
Laadukkaat varaosat
iHelp tarjoaa iPad huolloissaan alkuperäisiä vastaavia parhaita tarvike varaosia. Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien laitteiden tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp tablethuoltoon.
Vuoden takuu huolloille ja varaosille
Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.