Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro Näytön- ja lasin vaihto

339,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei P30 Pro näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei P30 Pro huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei P30 Pro Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei P30 Pro akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Pro huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Takakameran vaihto

299,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Pro kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Pro huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Takalasin vaihto

99,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei P30 Pro takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Pro huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Etukameran vaihto

69,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei P30 Pro etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Kaiuttimen vaihto

99,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei P30 Pro kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei P30 Pro kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro korvakaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei P30 Pro korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Latauspään vaihto

89,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei P30 Pro latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Sormenjälkitunnistimen vaihto

79,00

Puhelimen sormenjälkilukija rikki tai ei tunnista sormenjälkeä? Huawei P30 Pro sormenjälkilukijan vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro värinämoottorin vaihto

69,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? Huawei P30 Pro värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei P30 Pro korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro volumenäppäinten vaihto

79,00

Puhelimen volumenäppäimet rikki tai ei toimi? Huawei P30 Pro volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei P30 Pro huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei P30 Pro Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei P30 Pro huolto on Huawei P30 Pro näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei P30 Pro näytön vaihto tai Huawei P30 Pro akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei P30 Pro näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei P30 Pro Huolto – Akun vaihto

Huawei P30 Pro akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei P30 Pro akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei P30 Pro korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei P30 Pro korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei P30 Pro korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei P30 Pro korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.