Samsung

Flip - Sarja (6)

A – Sarja (265)

S – Sarja (255)

Note – Sarja (80)

J – Sarja (25)

Tabletit (49)

Xcover – Sarja (24)

Samsung huolto ja korjaus

Samsung huolto-liike iHelp tarjoaa kokonaisvaltaisen Samsung puhelimen huolto- ja korjaus palvelut yhden katon alta. Hankimme alkuperäiset Samsung varaosamme kootusti keskusvarastollemme, jolloin voimme tarjota edullisen ja nopean palvelun läpi Suomen. Suosittelemme sopimaan Samsung näytön vaihto ja korjaus, sekä akun vaihto palvelun suoraan lähimmän iHelpin Samsung korjausliikkeemme kanssa, jolloin osien saatavuus tarkistetaan ja voidaan tilata tarvittaessa valmiiksi keskusvarastoltamme jopa seuraavaksi päiväksi. Yleensä Samsung näytön vaihto ja korjaus tehdään 1-3h aikana laitteen tuonnista. Panostamme työssämme laatuun ja teemme työmme aina mahdollisimman tarkasti, mutta ripeästi.

Samsung puhelimen näytön vaihto ja korjaus

Samsung näytön vaihto ja korjaus tehdään iHelpillä nopeasti, mutta erittäin laadukkaasti alkuperäisillä Samsung varaosilla. Samsung puhelimen näytön korjaus tulee tehdä ehdottomasti alkuperäisillä varaosilla laadun varmistamiseksi! Vaihdamme korjauksen yhteydessä aina alkuperäiset tiivisteet mikäli laite puretaan esimerkiksi takalasin kautta. Aidot ja laadukkaat tiivisteet tekevät puhelimestasi mahdollisimman tiiviin korjauksen jälkeen.. Kauttamme onnistuu lähes kaikki Samsung puhelimien ja tablettien korjaus palvelut. Mikäli et löydä valikoimastamme laitteesi ongelmaa, otathan meihin yhteyttä!

Yleisimmät Samsung viat

Herkästi rikkoontuvat osat Samsungissa ovat akku, näyttö, takalasi, kameran linssi ja latausportti. Samsung akun vaihto on ehkä kriittisin ongelma, jonka korjaaminen vaatii tekijältä tarkkuutta ja ammattitaitoa. Nykypäivänä ei juuri kukaan pysty olemaan ilman puhelinta päiviä tai viikoista puhumattakaan. Olemme pyrkineet pitämään laajan varaston varaosia, että voisimme tarjota sinulle nopean Samsung puhelimen korjauspalvelun. Näiden kaikkien vaihto onnistuu Samsung huolto-liike iHelpillä nopeasti ja edullisesti. Ottamalla yhteyttä lähimpään Samsung korjaus-liikkeeseemme varmistamme osan saatavuuden ja aikataulun. Samsung puhelimen korjaus suoritetaan pääsääntöisesti noin 1 – 4 tunnin aikana.

Samsung korjaus-liike iHelp

Samsung korjaus-liike iHelp on täysin erikoistunut puhelimien ja tablettien kunnostamiseen. Laadukkaat ja alkuperäiset Samsungin varaosat saavat meiltä vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja huoltotyön. Tervetuloa puhelinhuolto iHelppiin omalla paikkakunnallasi! Tarkista myymälät ylävalikostamme.

Samsung Galaxy A-Sarja
Samsung Galaxy S-Sarja
Samsung Galaxy J-Sarja
Samsung Galaxy Note – Sarja
Samsung Xcover – Sarja
Samsung Flip – Sarja 
Samsung Tablet – sarja